Hocam bütçen ile uyuşmuyor ama kullandıgım mouse olan ThermalTake Black Element Gaming Mouse'u önereceğim G9x'den çok daha kaliteli. Hepsini Vatan'da denedim ve öyle aldım,emin ol o paraya değecektir. Klavye olarakta G103 idealdir biraz üzerine çıkabilirsen G105 mekanik klavye alabilirsin.
Abi Everest, Quake, Frisby ve A4 Tech'ten uzak dur derim. TT, Razer, Logitech bunlara yönel... Zatne söylenmi şeyler ama yine de söyleyeyim.
VATAN COMPUTER - A4 TECH - KX-2810BK KABLOLU GAMER KLAVYE MOUSE SET - Klavye Kendi evimde bunu kullanıyorum. Her şeyinden memnunum. Tek sorun klavye tuşları arasına fazla kir birikmesi. Kutunun içindeki aparatla tuşları söküp temizleme imkanımız var fakat biraz uğraş istiyor. Fare ye gelince yeterince iyi bir Gamıng Mouse büyüklüğü konusunda tatmin edici. Yetişkin bir insan eline tam olarak oturuyor. Kutunun içinden çıkan CD ile Dpi ayarı, makro ayarı, tuş atamaları yapma imkanı mevcut. Bu seti almanı tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.