Mousepad alırken Control vs Speed

utkan12345

Decapat
Arkadaşlar ben yeni bir mousepad alacağım benimki 2 yıldır kullanıyorum. Speed bir mousepad. Mousemin markası Logitech G102 Prodigy sensivity CS'de 1.6 800 DPI eskiden daha az kullanırdım. Daha rahat olurdu ama mousepad kalitesizleştikçe arttırdım çünkü mouse hareket etmiyordu. Sonra ben de gittim mousepadi temizledim şimdi ise aşırı kayıyor. Sanki istediğim yere gidemiyor, hemen kayıyor. Yani diyeceğim Control mü almalıyım Speed mi?

Attığınız linkteki fiyatına göre iyiye benziyor ama en doğru cevabı kullanıcılardan almalısınız. Konuyu oluştururken "Sonra ben de gittim mousepadi temizledim şimdi ise aşırı kayıyor." demişsiniz. İlk aldığınız zaman da öyle miydi? Öyle değilse illaki control almak zorunda değilsiniz.

Ben yine de size şu ürünü önerebilirim:

Attığınız linkteki fiyatına göre iyiye benziyor ama en doğru cevabı kullanıcılardan almalısınız. Konuyu oluştururken "Sonra ben de gittim mousepadi temizledim şimdi ise aşırı kayıyor." demişsiniz. İlk aldığınız zaman da öyle miydi? Öyle değilse illaki control almak zorunda değilsiniz.

Ben yine de size şu ürünü önerebilirim:
ilk aldığımda bu kadar kötü değildi ama eskiden control kullanıyodum şimdikik temizlediğimin dışında o zzaman adamaları daha rahat vurdudğummu düşünüyodum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı