Mousepad kullanınca mouse duruyor

MuhammedEK

Hectopat
Kankalarım mousepadin işlevi resmen durdu :D Başka bir zeminde cayır cayır çalışan mouse, mousepadin üstüne gelince çat diye duruyor. Başka bir zeminde de kullanınca mouse çok dengesiz oluyor. Ne yapabilirim? Mouseu açtım baktım bir sorun da yok. Çıldıracağım artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer/SteelSeries/Corsair/Logitech/Zowie gibi profesyonel bir mouse ise kalibrasyon ayarını kontrol et.
Beyaz bir mousepad ise optik mouselar beyaz rengi algılamayabilir.

Tam olarak modelini söyleyebilir misin? Yazılım veya tuş kombinasyonu olarak bir kalibrasyonu mevcut olabilir. Kontrol edeyim

Ek olarak mouse sensörünün bulunduğu kısmı kolonyalı bir pamuklu çubuk ile temizlemeyi ihmal etme.

Tam olarak modelini söyleyebilir misin? Yazılım veya tuş kombinasyonu olarak bir kalibrasyonu mevcut olabilir. Kontrol edeyim

Ek olarak mouse sensörünün bulunduğu kısmı kolonyalı bir pamuklu çubuk ile temizlemeyi ihmal etme.

Valla çok teşekkürler sanada zahmet vericem :)

Maalesef bir yazılım veya tuş kombinasyonu bulamadım. Aygıt yöneticisinden aygıtı kaldır yapıp tekrar deneyin. Başka bir çözüm aklıma gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı