Mousepad önerisi

Nevzat Şentürk

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2013
Mesajlar
847
Makaleler
2
Yer
KOCAELİ
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Mousepad alacağım ama halen daha ne alsam karar veremedim.
Bloody V7 kullanıyorum mouse olarak buna uygun bir mousepad önerir misiniz ? Para olarak en fazla 50 lira.
 
Düşük DPI ile kullanıyorsanız G240 alın derim, yüksek DPI kullancısı iseniz G440 almanızda fayda var. 240'ın sürtünme katsayısı 440'a göre biraz daha yüksek. Steady shot sevenlerin tercihidir genelde. Benim de içinde bulunduğum reflexive shot sevenler grubuna dahilseniz G440 tavsiye ederim.
 
3200 DPI oynuyorum farenin son DPI seviyesi zaten 3200 ama hala yavaş geliyor bunun mousepadimin kötü olduğundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Belki 240 alsam daha az DPI seviyelerde daha iyi oynarım diye düşündüm.
 
Elinizde bulunan pad hakkında fikrim yok, ama 240 ve 440 arasında geçiş yaptığınızı varsayarsak; aynı DPI ile 240'tan 440'a geçtiğinizde fareniz çok daha hızlı gelecektir size. Tam tersi de 240'a geçtiğinizde yavaşlamış gibi gelecektir. Bloody V7 ile kıyaslayamıyorum kusura bakmayın. Ben mouse acceleration açık halde sabit 4000 DPI'da oynuyorum. Masaüstü hızım da bu. Elimde İl Jandarma Komutanlığı'nın mouse padi var :) Yakın zamanda 440'a geçeceğim, muhtemelen DPI düşürmem gerekecek. G600 mouse kullanıyorum, G440 üzerinde denedim bu ayarlarda, resmen uçuyor. Dokununca 4-5 santim gidiyor kendiliğinden. İyi değerlendirip öyle karar verin derim. Şimdiden hayırlı olsun seçiminiz.
 
Elimdeki mousepad o her CASPER bilgisayarın yanında verilen gri mousepad arkadaştan almıştım öyle kullanıyorum. :D Ben ucuz olsun benim olsun diyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı