Mousepad Önerisi

Öncelikle bir çok mousepad kullanmış birisi olarak yorum yapayım.

Daha önce Steelseries Qck kullandım uzun bir süre. Kullandıkça yıpranmaya basladı ve rengi atmaya başladı, malum çok fazla kullanıyordum. Şuan pek kullanılabilir bir durum da değil doğrusu.

Ucuz Razer mousepadleri de denedim sakın almayın. Tamamen çakma ve basit bir yapıdan ibaret. Orjinalini almayacaksanız kesinlikle önermiyorum.

Corsair gerçekten harika bir ürün ama o kadar para verilir mi tartışır.

Ben şuan büyük boy Bloody marka mousepad kullanmaktayım ve memnunum.
Gerçekten tam bir F/P ürünü. İstediğiniz boyutta bir Bloody marka mousepad gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

8
Öncelikle bir çok mousepad kullanmış birisi olarak yorum yapayım.

Daha önce Steelseries Qck kullandım uzun bir süre. Kullandıkça yıpranmaya basladı ve rengi atmaya başladı, malum çok fazla kullanıyordum. Şuan pek kullanılabilir bir durum da değil doğrusu.

Ucuz Razer mousepadleri de denedim sakın almayın. Tamamen çakma ve basit bir yapıdan ibaret. Orjinalini almayacaksanız kesinlikle önermiyorum.

Corsair gerçekten harika bir ürün ama o kadar para verilir mi tartışır.

Ben şuan büyük boy Bloody marka mousepad kullanmaktayım ve memnunum.
Gerçekten tam bir F/P ürünü. İstediğiniz boyutta bir Bloody marka mousepad gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Rica etsem 70x30 veya 80x30 link verebilirmisiniz. 80x30 daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı