Rival 600 ve QCK Mass Mousepad kullanyorum. Pad küçük gelmeye başladı. Birkaç adet mousepad buldum sizce hangisini almalıyım? SteelSeries'de 2-4-6 diye kalınlıklar var. Sizce 6 mm almak mantıklı mı?
Rival 600 ile QcK+ 4 mm olanını(Heavy ile aynı boyutta) kullanıyorum. Boyut olarak gayet yeterli. Eğer klavyenizi de mousepad üzerinde kullanmayı düşünmüyorsanız XXL modeller gereksiz. Zaten XXL boyutundaki mousepadin üzerine klavyeyi koyduğunuzda fare için kalan alan, QcK+ modelinin tek başına sağladığı alandan daha ufak oluyor. Bunu da göz önünde bulundurun.
Kalınlık mevzusu sizin tercihiniz. Bana kullandığım mousepadin 4 mm kalınlığı tam ideal geliyor.
Razer Goliathus Control Fissure Medium Mousepad 22.0219 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Mousepad seçimi birçok kritere göre belirlenir. Malzeme kalitesi, boyutları, hangi tür oyunlar oynandığı gibi. Benim tavsiyem, kenarları dikişli modeller. Daha sağlam ve uzun ömürlü oluyorlar. Sadece "RPG" türü oyunlar oynuyorsanız "Speed" serisi olan modellerden, ayrıca "FPS" türü oyunlar da oynuyorsanız "Control" serisi olan modellerden almalısınız. Boyutlarını belirlemek sizin bileceğiniz iş.