Mousepad Önerisi

dirsekdemir

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Rival 600 ve QCK Mass Mousepad kullanyorum. Pad küçük gelmeye başladı. Birkaç adet mousepad buldum sizce hangisini almalıyım? SteelSeries'de 2-4-6 diye kalınlıklar var. Sizce 6 mm almak mantıklı mı?
  • Kingston HyperX Fury S Speed Edition XL
  • SteelSeries QcK Heavy Mouse Pad
  • Steelseries QcK XXL Oyun Mousepad

Rival 600 ile QcK+ 4 mm olanını(Heavy ile aynı boyutta) kullanıyorum. Boyut olarak gayet yeterli. Eğer klavyenizi de mousepad üzerinde kullanmayı düşünmüyorsanız XXL modeller gereksiz. Zaten XXL boyutundaki mousepadin üzerine klavyeyi koyduğunuzda fare için kalan alan, QcK+ modelinin tek başına sağladığı alandan daha ufak oluyor. Bunu da göz önünde bulundurun.
Kalınlık mevzusu sizin tercihiniz. Bana kullandığım mousepadin 4 mm kalınlığı tam ideal geliyor.

Uzun zamandır bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum :
Mousepad seçimi birçok kritere göre belirlenir. Malzeme kalitesi, boyutları, hangi tür oyunlar oynandığı gibi. Benim tavsiyem, kenarları dikişli modeller. Daha sağlam ve uzun ömürlü oluyorlar. Sadece "RPG" türü oyunlar oynuyorsanız "Speed" serisi olan modellerden, ayrıca "FPS" türü oyunlar da oynuyorsanız "Control" serisi olan modellerden almalısınız. Boyutlarını belirlemek sizin bileceğiniz iş.

Son düzenleme:
benecede qck+, gayet büyük geliyor alanı neredeyse klavyenin yarısını kaplıyor.
yinede kendi istediğini almanı tavsiye ederim :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı