Mousepad Tavsiyesi

Bütçe
₺400
Makaleler
3

Masam bu şekilde 180x60cm. 400 TL'ye kadar mousepad önerilerine açığım. Boyut olarak hangisi rahat ettirecekse o uygundur. Eski mousepadim kabardı kullanılamıyor. E-spor oyunları oynamıyorum, kullanımı rahat, sağlam bir şey olsun yeter. Renk çok önemli olmamakla birlikte tercihen gri ve sade tasarımlı olabilir. İyi bir modelse bütçe biraz daha artabilir. Şimdiden teşekkürler.

SteelSeries'de güzeldir bütçene göre tercih et çok fark yoktur ama attığım kalitelidir bilgin olsun çok fark yok ama aralarında.

Razer'inkiler çakma ve pürüzlü olabiliyor. Pürüzsüz ve biraz daha kaygan model için Steelseries alınabilir. Ben memnuum açıçası. Ama QCK minin en az w2 tık büyüğünü almanızı öneririm.

Razer'inkiler çakma ve pürüzlü olabiliyor. Pürüzsüz ve biraz daha kaygan model için Steelseries alınabilir. Ben memnuum açıçası. Ama QCK minin en az 2 tık büyüğünü almanızı öneririm.

Kullanıyorum. Gayet memnunum.
Amazon.com.tr

Klasse, Porge veya Xrades marka 90x40 mousepad güzel olur bu sisteme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…