Mousepad tavsiyesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Wraith sevdasını anlamıyorum ve evet Klasse Longteng'in 5 yıl önce aşınma sorunları vardı mousepadi güncelleyip tekrar satışa sunduklarında bu sorun ortadan kalktı.

Daha kaliteli diye biliyorum Blade X ve xrades longteng modelleri nasıldır?

Bunu buldum siyah beyaz setupa yakışır sizce alınır mı?

Daha kaliteli diye biliyorum Blade X ve xrades longteng modelleri nasıldır?

Bunu buldum siyah beyaz setupa yakışır sizce alınır mı?

Bu mousepadi deneyimlemediğim için öneremem. Blade X ve Longteng'i deneyimledim ve Longteng'i şu an kullanıyorum ikisi de üzmez ancak longteng daha üst seviye mousepadlerle yarışır.

Bütçenizi ne kadar zorlayabilirsiniz?

Aslında acelem yok şu an 350 TL param var. Okul açılana kadar bekleyip Blade X bile alabilirim.

Bu mousepadi deneyimlemediğim için öneremem. Blade X ve Longteng'i deneyimledim ve Longteng'i şu an kullanıyorum ikisi de üzmez ancak longteng daha üst seviye mousepadlerle yarışır.

Porge ile aralarında pek fark yok diyorlar Klassegear'ın. Deneyimlemedim bir şey diyemeyeceğim.

Aslında acelem yok şu an 350 TL param var. Okul açılana kadar bekleyip Blade X bile alabilirim.

Şu an alacaksanız Klasse Pro ama longteng asla önermem kalitesiz hibrit yüzey ama bana kalırsa biriktirin 1500-1800 çıkın kaliteli ömürlük bir şey alın.

Porge ile aralarında pek fark yok diyorlar klassegear ın. Deneyimlemedim bir şey diyemeyeceğim.

Blade X alma kardeşim TikTok'ta küçük çocukların konuştuğu gibi bir mouse pad değil bildiğin QCK'nın 3 katmanlı hali.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı