Mousepad tavsiyesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an alacaksanız Klasse Pro ama longteng asla önermem kalitesiz hibrit yüzey ama bana kalırsa biriktirin 1500-1800 çıkın kaliteli ömürlük bir şey alın.

Bence klassegear Pro alayım. Çok fazla oyun oynuyorum ama beni götüreceğini ve bilgisayara yakışacağını düşünüyorum. Ve Blade X ile aralarında ne kadar fark vardır sizce?

Blade X alma kardeşim TikTok'ta küçük çocukların konuştuğu gibi bir mouse pad değil bildiğin QCK'nın 3 katmanlı hali.

O zaman klassegear Pro alacağım.

Blade X hibrit kontrol karışık bir yüzey kaliteli hafif klasse pro hafif speed bir yüzey 1 sene falan götürür belki 1.5

QCK'den kat kat kaliteli.

Sana bir soru soracağım longteng mi Blade X mi?

İkisi de değil çünkü karşılaştırma yapılamaz biri kontrol kategorisinde biri hibrit Speed.
Sana bir soru soracağım longteng mi Blade X mi?

Arkadaşlar bu alınırmı sistemime çok yakışacağını düşünüyorum. Fotoğrafı chatgpt ye çizdirdim. Bilgisayarım burdakinin aynısı sadece monitör kolu yok oda yolda.

Dosya Ekleri

• file_0000000091e061f48659e53c08b3dd36.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 20

Bak; benim klavyem beyaz, mouse pad kırmızı, monitör siyah, mouse siyah, masa beyaz uyum kötü, performans çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…