Mousepad Temizliği Nasıl Olmalı?

AuEnx

Hectopat
Katılım
25 Aralık 2018
Mesajlar
469
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Mousepad'e zarar vermeyecek şekilde nasıl temizlememi önerirsiniz? CS:GO oynarken faremin son 1 aydır ağır kaydığını fark ettim ve bu durum çok can sıkıyor özellikle CS:GO oynarken. Mouse Zowie EC1-A. Kullandığım mousepad 30 TL'lik bir n11'den alınma 30x70 mouse pad. Şu an ıslak mendille temizlemeyi düşünüyorum. Sizin de önerilerinize açığım. Islak mendille silmek zarar verir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse pad nasıl temizlenir bilmiyorum fakat ben BİM'de satılan parlatıcı ile temizliyorum bütün herşeyi efsane temizliyor ve parlatıyor. Ev Hanımı gibi konuştum. :D
20190110_152045.jpg
 
Son düzenleme:
İçerisinde alkol ve sodyum hipoklorit içeren hiçbir madde ile temizlik yapmanızı önermem. Ben temizlik için lcd ekran temizleyici kullanıyorum 2 yıldır herhangi bir deforme olmadı. Islak mendillerde bazı alkali maddeler olduğundan nasıl ki cildi tahriş edebiliyorsa mousepad' larada zarar verebilir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı