Mousepad üzerinde farenin takılması

Arkadaşlar, SteelSeries Rival 300s almıştım. Yanında SteelSeries mousepad de geldi. Son 1 haftadır mousepad üzerinde oynadığımda takılmalar meydana geldi, kaydırdığımda algılamıyor. Mousepadi kaldırdığımda sorunsuz çalışıyor fakat onunla düzgün çalışmıyor. Bunun sebebi ne? Bir yöntemi var mı?

Arkadaşlar, SteelSeries Rival 300s almıştım. Yanında SteelSeries mousepad de geldi. Son 1 haftadır mousepad üzerinde oynadığımda takılmalar meydana geldi, kaydırdığımda algılamıyor. Mousepadi kaldırdığımda sorunsuz çalışıyor fakat onunla düzgün çalışmıyor. Bunun sebebi ne? Bir yöntemi var mı?
Mouse pad renkli mi? Bir de mouseun altında kırmızı ışık çıkıyor mu?

eğer mousepadin renkli ve faren sensörlü ise bu durum gayet normaldir aynı sorun bende de var

Arkadaşlar, SteelSeries Rival 300s almıştım. Yanında SteelSeries mouse pad de geldi. Son 1 haftadır mouse pad üzerinde oynadığımda takılmalar meydana geldi, kaydırdığımda algılamıyor. Mousepadi kaldırdığımda sorunsuz çalışıyor fakat onunla düzgün çalışmıyor. Bunun sebebi ne? Bir yöntemi var mı?

Mouse pad üzerinde görsel, resim vs. var mı? Mouse takıldığında altındaki kırmızı sensör yanıyor mu hala?

Mouse pad üzerinde görsel, resim vs. var mı? Mouse takıldığında altındaki kırmızı sensör yanıyor mu hala?

Yok, düz siyah.
Eğer mousepadin renkli ve faren sensörlü ise bu durum gayet normaldir aynı sorun bende de var.

Hayır düz siyah ve 2 yıldır kullanıyorum ben bunu daha bu hafta oldu.
Pad üzerinde resim vs. olmamalı sadece siyah ve düz renk olmalı RGB önemli değil.
Düz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı