Movavi video Suite 2020 Steam Edition 20 TL

Tgyokty

Megapat
Makaleler
6
Daha fazla  
Arkadaşlar 200 liradan 20 liraya düşmüş.
Çok sık kullanacağım bir program değil ama muhakkak herkese lazım olabilecek bir program.
Ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. İndirimi değerlendirmek isteyen arkadaşlar olabilir.

20 saat sonra indirim sona erecekmiş bilginiz olsun.

E8400 işlemcili ve Radeon HD 5450'li sistemde kasmadan Minecraft videosu çekebilir miyim bu program ile? Ona göre şansımı deneyeceğim.

O konuda pek fikrim yok, bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır sana :)
İncelemelerinde okuduğuma göre indirimlerde hep böyle oluyormuş. İyi bir araştırma yapıp yine indirim zamanı almayı denerim eğer uygun olursa.

İncelemelerinde okuduğuma göre indirimlerde hep böyle oluyormuş. İyi bir araştırma yapıp yine indirim zamanı almayı denerim eğer uygun olursa.
Bildiğim kadarıryla,16 TL'ye video düzenleme uygulaması vardı Movavi'nin (Steam üzerinden indirebilirsiniz) (Fiyat yükselmiş olabilir)
E8400 işlemcili ve Radeon HD 5450'li sistemde kasmadan Minecraft videosu çekebilir miyim bu program ile? Ona göre şansımı deneyeceğim.
4 GB DDR2 RAM ile Minecraft zor oynarsınız,hele kayıt almak,5 FPS anca ( Oda güzel bir texture pack+mükemmel ayarlar ile )

4 GB RAM'da kullanım sıkıntısı çok çekmezsiniz.

@Akdeniz1 Düzenlemeden çok kayıt uygulaması lazım. Ayrıca 1.8.9 sürümünde oynayacağım. Bandicam adlı yazılım ile kasmadan çekebiliyordum fakat o da filigran eklediği için ve lisansı da pahalı olduğu için kullanamıyorum.

@Akdeniz1 Düzenlemeden çok kayıt uygulaması lazım. Ayrıca 1.8.9 sürümünde oynayacağım. Bandicam adlı yazılım ile kasmadan çekebiliyordum fakat o da filigran eklediği için ve lisansı da pahalı olduğu için kullanamıyorum.
O zaman sana Camtasia Studio öneririm,kayıt uygulaması,çoğu kişiye göre Bandicam'dan daha iyi.

Camtasia Studio bir video düzenleyici,onu da arada kullanırsın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı