Moyu Meilong vs RS3 M

Fueren

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
YKS Öğrencisi
CFOP methoduna geçiş yaptım fakat küpüm çok takılıyor ve el hareketlerimi geliştiremiyorum. Hangi küp daha iyi? Veya 600-700 TL bandında başka hangi küpü önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
CFOP'ta benimki de takılıyor. Dandirik bir küp zaten de, bir yerde parçalayıp vazelin sürmeyi önermişlerdi. Öyle yaptım. Biraz daha hızlandı. Siz de geçici çözüm yapabilirsiniz. Hala takılıyor da, karar verirseniz aldığınızda önerip önermediğinizi yazarsanız sevinirim.

CFOP'ta benimki de takılıyor. Dandik bir küp zaten de, bir yerde parçalayıp vazelin sürmeyi önermişlerdi. Öyle yaptım. Biraz daha hızlandı. Siz de geçici çözüm yapabilirsiniz. Hala takılıyor da, karar verirseniz aldığınızda önerip önermediğinizi yazarsanız sevinirim.

Demek siz de küple uğraşıyordunuz hocam. Ben de vidaları biraz gevşettim. Benimki de dandik küplerden. Biraz daha hızlandı fakat çok corner cutting yapmamaya çalışmanız lazım. Vazelin sürüp deneyeceğim.

NEXcube aldım. Aslında ben almadım ailem doğum günü hediyesi olarak aldı. Benden habersiz olduğu için tabii onu almışlar. Mıknatıslı olmasa da çok smooth dönüşlere sahip. Tek harekette U2 yapıyor. Yağ gibi kayıyor. S, m gibi dönüşler çok daha kolay. Bu arada Moyu'nun alt markası veya bir modeli sanırım tam anlamadım.

Nexcube aldım. Aslında ben almadım ailem doğum günü hediyesi olarak aldı. Benden habersiz olduğu için tabii onu almışlar. Mıknatıslı olmasa da çok smooth dönüşlere sahip. Tek harekette U2 yapıyor. Yağ gibi kayıyor. S, m gibi dönüşler çok daha kolay. Bu arada Moyu'nun alt markası veya bir modeli sanırım tam anlamadım.

Hocam moyunun her türlü küpü bende var super weilong 20 magnet dahil emin olun bu hobi P2W bir hobi magnetsiz küp kesinlikle baş belası en yakın zamanda magnetli bir küpe geçmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı