Moza R5 vs R3

• Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 216
VD6 daha iyi hocam. V12 Lite hem 2 yıllık eski bir base (16 bit encoderlı) hem de Pxn'in yeni moza pithouse benzeri yazılımına desteği yok. Yalnızca mobil App üzerinden ayarlama yapılıyor ama kısıtlı ayar imkanı var. Ayrıca pxn ekosistem ürünleri de çıkarmaya başladı VD serisi ile tam uyumlu olacak o yüzden yeni olanı tercih etmek daha mantıklı.

Pxn eski direksiyonlarını Rampage ile birlikte litestar isimli bir üreticiye ürettiriyordu. O sorunlu ürün gamı eski ürünlerde kaldı. VD serilerinde farklı bir üretici ile çalışıyorlar. Yabancı kullanıcı yorumlarından gördüğüm kadarıyla da teknik sorunla karşılaşan kişi sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Onlar da yazılım kaynaklı. Yazılımı geliştirmeye devam ediyorlar şu an.

Şu videodaki eleman canlı yayında lemans Ultimate'de VD6 ile yarıştı geçenlerde. Nasıl önerir misin diye sorduğumda beklediğimden çok çok daha iyi demişti. Bu videoda da Pxn'in eski ürünlerinin rezil olduğunu vurgulamış taraflı bir inceleme değil yani.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam cok teşekkürler beni fazlaca aydinlattiniz. Bekleyecegim kesinlikle. Sizi takip ediyorum direksiyon geldigi gibi konulari acalim yapistiralim ikimizde :D.

Hocam cok teşekkürler beni fazlaca aydinlattiniz. Bekleyecegim kesinlikle. Sizi takip ediyorum direksiyon geldigi gibi konulari acalim yapistiralim ikimizde :D.
İnşallah yeterli stok getirirler :D Herkese aleti övüyorum bana kalmayacak sonunda :D

Şimdi Moza kullanıcıları da gelip ben 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım diyebilirler. Rampage kullanıp sorun yaşamayanlar da var ama bu Rampage'ı kaliteli bir ürün yapmıyor. Moza'da diğerleri gibi Çin malı. Tek artıları reklama çok fazla bütçe ayırmışlar zamanında isim yapmışlar. Daha öncesinde Selfie çubuğu, Gimble yapan bir firmaydı Moza :D yani ilk başta neye güvenerek aldıysanız şuan da PXN'e ona güvenerek alabilirsiniz.

İnşallah yeterli stok getirirler :D Herkese aleti övüyorum bana kalmayacak sonunda :D

Şimdi Moza kullanıcıları da gelip ben 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım diyebilirler. Rampage kullanıp sorun yaşamayanlar da var ama bu Rampage'ı kaliteli bir ürün yapmıyor. Moza'da diğerleri gibi Çin malı. Tek artıları reklama çok fazla bütçe ayırmışlar zamanında isim yapmışlar. Daha öncesinde Selfie çubuğu, Gimble yapan bir firmaydı Moza :D yani ilk başta neye güvenerek aldıysanız şuan da PXN'e ona güvenerek alabilirsiniz.
Hocam geldiği gibi almamız lazim cidden. Benimde para sorunum hiç olmaz o zaman. Gelbura disinda nereye gelecek? PXN'i 3-4 senedir takip ediyorum ve inanilmaz bir seviyeye getirdiler kendilerini. Fiyat konusunda devam ederlerse Moza'yı sollarlar.

Hocam geldiği gibi almamız lazim cidden. Benimde para sorunum hiç olmaz o zaman. Gelbura disinda nereye gelecek? PXN'i 3-4 senedir takip ediyorum ve inanilmaz bir seviyeye getirdiler kendilerini. Fiyat konusunda devam ederlerse Moza'yı sollarlar.
Gelbura dışında diğer ithalatçı şuan V10 Pro satan EUAS teknoloji. Onlara da ayrıca sormuştum. Deniz yoluyla geldiği için biraz gecikecek ancak en geç Aralık gibi gelecek demişlerdi. Çin'in Amerikayla olan problemleri yüzünden ihracat ürünleri biraz sorun yaşadı sanırım ondan bu gecikme.

Gelbura dışında diğer ithalatçı şuan V10 Pro satan EUAS teknoloji. Onlara da ayrıca sormuştum. Deniz yoluyla geldiği için biraz gecikecek ancak en geç Aralık gibi gelecek demişlerdi. Çin'in Amerikayla olan problemleri yüzünden ihracat ürünleri biraz sorun yaşadı sanırım ondan bu gecikme.
Hocam geç olsun güc olmasın diyelim. Hayırlısıysa güzelce alır tadını çıkarırız. Pusuda bekleyelim bari artık.

Merak etme hocam bizimkiler G29 ve moza R3-R5 dışında model bilmediği için stok sıkıntısı yaşamayız :D

Umarım hocam. G29'umu Gran Turismo 7'ye adadıktan sonra PC'ye direksiyon gerekli özledim yemin ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı