Mozilla Firefox ile Aurora arasındaki fark?

115

Hectopat
Arkadaşlar şuan da Chrome'yi kullanıyorum. Merak ettim sizce Firefox mu daha iyi yoksa Aurora mı?

Aurora, Firefox'un ileri sürümlerinde gelecek özelliklerin eklenip denendiği, beta aşamasından önceki sürüm. Firefox daha kararlıdır ama bir süre Aurora kullanmıştım bir sorun yaşamamıştım.
Gelecek Firefox Sürümleri

Nightly kadar da güncellenmez ama Aurora bence ideal. Aurora ile Beta'yı birlikte bulundurmak lazım. Aurora'da sorun yaşanırsa Beta'ya geçersin hemen.

Bu arada 22+ sürümlerdeki font sorunu giderildi mi ? O sorun yüzünden Beta'da bekliyorum şu anda.

Aurora'yı kullanmalımıyım peki Firefox'tan daha mı iyidir? Şöyle sorumu düzeltiyim herzaman güncellenen sürümümü kullanmalıyım yoksa final sürümünü mü kullanmalıyım?

Final sürümü beklemeye gerek yok. Aurora'yı kullanabilirsin. Ben Nightly kullanıyordum. Onda bile çok az sıkıntı çıkıyordu. Sen Aurora'yı bir yükle. Fontlarla ilgili sıkıntı yaşıyor musun bir bak. Yaşıyorsan Beta'ya geç.

Aurora'da şu anda tek sıkıntı şu. Font'larla ilgili bir değişikliğe gittiler. Fontlar büyük gözüküyor. Ctrl ve -'ye iki defa basıp sayfayı küçültmek zorunda kalıyorum. Tabi tamamen göz zevkiyle ilgili bir durum bu. Kimine bu değişiklik daha iyi gelebilir. Onun dışında gelecek sürümlerdeki yenilikleri beklemeye gerek yok. Aurora gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…