Mozilla Firefox, Microsoft Store’a Geldi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Mozilla Firefox Microsoft Store

Mozilla Firefox hem Windows 10 hem de Windows 11 için Microsoft Store platformundaki yerini aldı. Mozilla, Firefox internet tarayıcısı Microsoft Windows Store uygulama mağazasına getirdi. Böylece Firefox, Microsoft Store’da bulunan ilk üçüncü taraf alternatiflerinden birisi haline geldi. Mozilla internet tarayıcısının Gecko tarayıcı motorunu kullandığını da not olarak düşelim. Microsoft’un yeni açık mağaza politikaları, sonunda Firefox […]

Devamı: Mozilla Firefox, Microsoft Store’a Geldi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Mozilla Firefox hem Windows 10 hem de Windows 11 için Microsoft Store platformundaki yerini aldı. Mozilla, Firefox internet tarayıcısı Microsoft Windows Store uygulama mağazasına getirdi. Böylece Firefox, Microsoft Store’da bulunan ilk üçüncü taraf alternatiflerinden birisi haline geldi. Mozilla internet tarayıcısının Gecko tarayıcı motorunu kullandığını da not olarak düşelim. Microsoft’un yeni açık mağaza politikaları, sonunda Firefox […]

Kaynak Technopat

İnternet sitesinden indirmek varken boş yere eklenmiş.

Mozilla Firefox hem Windows 10 hem de Windows 11 için Microsoft Store platformundaki yerini aldı. Mozilla, Firefox internet tarayıcısı Microsoft Windows Store uygulama mağazasına getirdi. Böylece Firefox, Microsoft Store'da bulunan ilk üçüncü taraf alternatiflerinden birisi haline geldi. Mozilla internet tarayıcısının gecko tarayıcı motorunu kullandığını da not olarak düşelim. Microsoft'un yeni açık mağaza politikaları, sonunda Firefox […]

Kaynak Technopat

Firefox çok fazla bellek tüketiyor bizzat deneyimledim.

Buna neden uğraşasın? İndirmek isteseniz gidip Microsoft Store'den mi indirirsiniz?
Şirketlerin sunucu yükünü azaltıyor, kullanıcılara da tüm uygulamaları tek bir yerden indirme ve güncelleme olanağı sağlıyor. Tüm uygulamaların arka planda çalışan güncelleme denetleyicileri yerine yalnızca Mağaza uygulaması olunca sisteminiz de rahatlıyor. Lisans denetleyicileri falan saymıyorum bile.

Senelerdir uygulamaların Microsoft Store'a kaymasını bekliyorum. Sonunda beklediğim oluyor, neden indirmeyeyim?

Şirketlerin sunucu yükünü azaltıyor, kullanıcılara da tüm uygulamaları tek bir yerden indirme ve güncelleme olanağı sağlıyor. Tüm uygulamaların arka planda çalışan güncelleme denetleyicileri yerine yalnızca Mağaza uygulaması olunca sisteminiz de rahatlıyor. Lisans denetleyicileri falan saymıyorum bile.

Senelerdir uygulamaların Microsoft Store'a kaymasını bekliyorum. Sonunda beklediğim oluyor, neden indirmeyeyim?
Peki bu olayın biz kullanıcılar için başka bir avantajı var mı? Örneğin işletim sistemi ve program arasında daha iyi uyum, daha yüksek performans gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı