Mozilla Firefox Youtube video önizleme sorunu

Mozilla yükleyip test ettim. Herhangi bir sorun yaşanmıyor.
Üstüne uBlock Origin reklam engelleyicisi ile denedim gene bir yavaş açılma sorunu yok.

Kullandığınız herhangi bir uzantıdan kaynaklı oluyor olabilir.
Uzantıları kontrol edin. Güncellemelerine bakın. Tek tek kaldırıp sorun yaratan olup olmadığını kontrol edin.

Tarayıcı güncellemelerini kontrol edin.
Tüm tarayıcı geçmişini temizleyin.

Eğer halen bir düzelme yoksa bağlantıdaki yazılımlar ile onarma işlemlerini gerçekleştirin.
Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı
AdwCleaner
Malwarebytes Premium 3

Ama Youtube en iyi Chrome üzerinde çalıştığını unutmayın.

Mozilla yükleyip test ettim. Herhangi bir sorun yaşanmıyor.
Üstüne uBlock Origin reklam engelleyicisi ile denedim gene bir yavaş açılma sorunu yok.

Kullandığınız herhangi bir uzantıdan kaynaklı oluyor olabilir.
Uzantıları kontrol edin. Güncellemelerine bakın. Tek tek kaldırıp sorun yaratan olup olmadığını kontrol edin.

Tarayıcı güncellemelerini kontrol edin.
Tüm tarayıcı geçmişini temizleyin.

Eğer halen bir düzelme yoksa bağlantıdaki yazılımlar ile onarma işlemlerini gerçekleştirin.
Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı
AdwCleaner
Malwarebytes Premium 3

Ama Youtube en iyi Chrome üzerinde çalıştığını unutmayın.
Yavaş açılma değil. Hani youtube'da video üstüne gelince daha basmadan 3-4 saniyelik videonun kısmını gösteriyor ya onu diyorum. Açılmasıyla ilgili problemim yok. 3 bilgisayarımda da o önizleme görünmüyor. Opera ile chrome'da oluyor. Yoksa mozilla da öyle bi özellik mi yok?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı