Herhangi bir eklenti yok.uBlock tarzı bir eklenti ile onu engelleyecek bir şey yapmış olabilirsin.
Denedim olmuyor.Aklıma başka bir şey gelmiyor vallahi Firefox'u silip tekrar yüklemeyi denedin mi?
Deneyip sonucu yazacağım. Teşekkür ederim.Koyu tema uzantısı varsa Whatsapp sayfası için kapatın. Koyu tema uzantıları QR kodu bozduğundan gözükmeyebilir veya uygulama kodu okumayabilir.
Eki Görüntüle 1740483
Firefox koruma ayarlarını Whatsapp sayfası için kapatmayı deneyin.
Eki Görüntüle 1740482
Firefox koruma ayarı özel(siteleri bozacak şekilde gizlilik ayarları açık), Ublock Origin ve Privacy Badger ile birlikte kullanmama rağmen sorun yaşamadım. Siteye giriş yapabildim.
Tarayıcı silmeden yeniden yüklemeyi deneyin.
![]()
Bugüne kadarki en hızlı Firefox’u indirin
Daha hızlı açılan sayfalar, daha az bellek kullanımı ve bir sürü özelliğiyle yeni Firefox burada.www.mozilla.org
Whatsapp uygulamasını da kullanabilirsiniz.
![]()
WhatsApp'ı indirin
WhatsApp’ı mobil cihazınıza, tabletinize veya masaüstü bilgisayarınıza indirin ve güvenilir özel mesajlaşma ve arama ile bağlantıda kalın. Android, iOS, Mac ve Windows’ta kullanılabilir.www.whatsapp.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.