- Makaleler
- 1
Daha fazla
Firefox, Opera, Chrome, Safari ve puffin Browser'ın hepsini, eski sürümlerini vb. denedim fakat ya tarayıcınızı güncelleyin hatası alıyorum ya da yükleme ekranında takılıyor. Bana WhatsApp Web çalıştıran tarayıcı önerir misiniz?
@592041 komik olan nedir hocam?
iOS 10 desteği uzun bir süredir kesik, tahminen bir iPhone 5 kullanıyorsun ya da bir New iPad 4 retina, bu cihazlara uygulamayı yüklerken bulut üzerinden eski sürümleri yüklüyorsun aynı zamanda.
Kullandığın tarayıcılar uzun bir süre önce desteği kesildiği için tarayıcınızı güncelleyin uyarısı vermesi çok normal, bir maxthon browser ile deneyin ama tahminen gene aynı sonuca ulaşacaksınız.
WhatsApp Web ihtiyacınız bu eski cihazda çok önemli ise alternatif ve yorucu yöntem olarak bilgisayarınıza uzaktan bağlantı kurup kullanmanızı öneririm.
Bir Android telefon olsaydı bu gerçekten kolay olurdu.
iPhone 5 kullanmıyorum, kendi isteğim ile sürümünü düşürdüğüm bir iPhone 5S kullanıyorum. İstesem iOS 12'ye güncelleyip WhatsApp indirebilirim ama eski sürüm her zaman daha iyidir.
Evet iyi, WhatsApp kullanamıyorsun.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.