Mozilla Twemojileri Kaldırmak

Ege Ölge

Hectopat
Daha fazla  
ElementaryOS'da Android Pie emojileri kullanıyorum normalde ama Mozilla'da Twitter'ın emojileri gözüküyor, rahatsız oluyorum ve kaldırmak için hiçbir ayar göremedim. Ayarlarda bunun için bir ayar var mı? Eklentisi varsa daha iyi olur.

Dosya Ekleri

• 2021-02-23 00-39-40 ekran görüntüsü.png
    2021-02-23 00-39-40 ekran görüntüsü.png
    238,5 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Arama kutusuna ''about:config'' yazın. Daha sonra çıkan uyarıyı onaylayarak devam edin.

Screenshot_12.png

Açılan arayüzdeki arama kutusuna ''emoji'' yazın. Sağ taraftaki kalem simgesi ile düzenleyi açın.
Çıkan sonuçtaki ''Twemoji Mozilla'' kısmını Segoe UI Emoji sonundaki virgül de dahil tamamen silin.

Screenshot_10.png

Daha sonra sağ taraftaki simgeden kaydedip, tarayıcıyı yeniden başlatın.

Screenshot_11.png

Emojiler konusunda hiç bilgim yok. Eğer burada istemediğiniz bir emoji listesi varsa silin. İstediğiniz emoji listesinin adını ekleyin.
Ayrıca önerdiğim ayar ve uzantılar konusuna da göz atabilirsiniz.

Arama kutusuna ''about:config'' yazın. Daha sonra çıkan uyarıyı onaylayarak devam edin.

Eki Görüntüle 891863

Açılan arayüzdeki arama kutusuna ''emoji'' yazın. Sağ taraftaki kalem simgesi ile düzenleyi açın.
Çıkan sonuçtaki ''Twemoji Mozilla'' kısmını Segoe UI Emoji sonundaki virgül de dahil tamamen silin.

Eki Görüntüle 891865

Daha sonra sağ taraftaki simgeden kaydedip, tarayıcıyı yeniden başlatın.

Eki Görüntüle 891864

Emojiler konusunda hiç bilgim yok. Eğer burada istemediğiniz bir emoji listesi varsa silin. İstediğiniz emoji listesinin adını ekleyin.
Ayrıca önerdiğim ayar ve uzantılar konusuna da göz atabilirsiniz.
Teşekkürler ama bilgisayarımın emoji fontunu bilmiyorum.
Bilen varsa söyleyebili mi? Öğrenmem lazım.
Teşekkürler ama bilgisayarımın emoji fontunu bilmiyorum.
Bilen varsa söyleyebilir mi? Öğrenmem lazım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı