Mozilla vs. Edge vs. Chrome vs. Opera

Opera kullanıyorum whatsapp , instagram ve twitter gibi uygulamalara çok hızlı bir şekilde erişebiliyorum ve aralarında en kullanıcı dostu bence Opera tarayıcısı.
 
Opera GX RAM ve CPU kullanımı sınırlama özelliğine sahip. Öyle mükemmel bir bilgisayarım olmamasına rağmen çok stabil ve hızlı. Ayrıca 1 GB bellek bile kullanmıyor o kadar sekme açmama rağmen.

Kolay kolay hiçbir tarayıcı 1GB RAM kullanmaz zaten. Ayrıca sınırlandırma özelliği tam dolduğunda sekmelerin yavaş yüklenmesine ve geç tepki vermesine neden olur. Tabii ki kendi tercihiniz ama Opera kullanmam kullansam bile klasik Opera'yı kullanırım.
 
Kolay kolay hiçbir tarayıcı 1GB RAM kullanmaz zaten. Ayrıca sınırlandırma özelliği tam dolduğunda sekmelerin yavaş yüklenmesine ve geç tepki vermesine neden olur? Tabii ki kendi tercihiniz ama Opera kullanmam kullansam bile klasik Opera'yı kullanırım.

Chrome 2 GB RAM boştayken yiyordu bende. Opera GX'e geçtim neredeyse hiç kullanmıyor ki dediğim gibi 6-7 tane sekme açmama rağmen 1 GB'ı geçmiyor. (Sekmeleri aktif olarak kullanıyorum) Yani kolay kolay sınıra gelmez, gelirse de "Donanım sınırını aşma" seçeneğini seçebilirsiniz. Ben şahsen çok çok memnunum tarayıcıdan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı