MP3 Player önerisi

Yiğit_Efe_DL

Decapat
Daha fazla  
Okula gidip gelirken ve evde uzanırken kullanmak için bir MP3 Player istiyorum. 1000 TL civarında ses kalitesi ve batarya performansı iyi hangi MP3 Player alınır? Ayrıca uygun fiyatlı kablosuz bir kulaklık önerirseniz de iyi olur :)

Son düzenleme:
Ben de bakıyordum bir aralar ama çok dandik şeyler çıktı karışıma. Artık MP3 download olayları pek olmadığı için işletim sistemil Spotify, Apple Music ve benzeri şeyler yüklenebilen bir cihaz gereli diye düşünüyorum.

Hocam okulda akıllı telefon vs yasaklandı ondan MP3 Player istiyorum. O tarz uygulamaları içeren bir cihazı onaylayacaklarını sanmıyorum.

O zaman YouTube'dan Online indirme platformları aracılığıyla MP3 indirmeniz gerekecek.

Tamam hocam şarkıları indirmek en kolay kısım zaten. En kötü benim bildiğim bir video indirme sitesi var. Oradan MP4 indirip dosya türünü MP3'e çeviririm( denedim çalışıyor bu arada ). Asıl sorun hangi MP3 çaları alacağım :)

Tamam hocam şarkıları indirmek en kolay kısım zaten. En kötü benim bildiğim bir video indirme sitesi var. Oradan MP4 indirip dosya türünü MP3'e çeviririm( denedim çalışıyor bu arada ). Asıl sorun hangi MP3 çaları alacağım :)
Bu arada AAC formatıu destekliyorsa eğer çok az bir kayıpla MP3 boyutubu yarıyta bile indirebiliyorsun. Bundan 21 sene önce Nokia ERxpress Music telefonumda sınırlı yer olduğu için AAC formatını keşfetmiştim ve iki kat fazla şarkı sığdırmıştım.

Bu arada AAC formatıu destekliyorsa eğer çok az bir kayıpla MP3 boyutubu yarıyta bile indirebiliyorsun. Bundan 21 sene önce Nokia erxpress Music telefonumda sınırlı yer olduğu için AAC formatını keşfetmiştim ve iki kat fazla şarkı sığdırmıştım.

Hocam zaten 8 GB falan hafıza olsa yeter. Ben genelde izlediğim filmler ve oynadığım oyunların Soundtrack'lerini falan dinliyorum. Aşırı fazla şarkı çok da gerekli değil. Siz nasıl bir model önerirsiniz?

Hocam zaten 8 GB falan hafıza olsa yeter. Ben genelde izlediğim filmler ve oynadığım oyunların Soundtrack'lerini falan dinliyorum. Aşırı fazla şarkı çok da gerekli değil. Siz nasıl bir model önerirsiniz?
21 sene önce 8gb hafıza hayal gibiydi :D

Estağfirullah hocam. Nostaljik anılar canlandı sadece.

Şu anda bütçen dahilinde tek seçenek bu gibi duruyor. Bluetooth 5.0 olması da güzel. Ekran ışığını kısma seçeneği varsa eğer şarj süresini biraz daha uzatabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı