MP3 uzantısı nasıl CMD yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olsa olsa bir komut dosyası yazarsınız, içine "şu MP3 dosyasını şu oynatıcı ile başlat" anlamında bir komut girersiniz.
Bundan öte yapılacak bir şey yok. Bunun da bir anlamı yok.
Dosyanın üzerine sağ tıklayıp özelliklerden hangi oynatıcı ile açılacağını ayarlarsınız. Aynı türdeki tüm dosyalar da o oynatıcı ile açılır.

Arkadaş, derdini anlatamıyorsun, ne yapmaya çalıştığını anlayan yok, bir şeyleri izah eden mesajı da rapor ediyorsun. :)
Ne diyeyim ben sana. Kolay gelsin, iyi sosyaller.

Komut dosyasını .MP3 uzantısı ile kaydedin. MP3 dosyalarını açmak için CMD'yi varsayılan olarak ayarlayın.

Neden ayrıca?

Kafam çok karıştı şu site yardımcı olur mu acaba? Programsız Hızlıca Mp3 Dosyası Birleştirme CMD (Komut Satırı) İle

Arkadaş, derdini anlatamıyorsun, ne yapmaya çalıştığını anlayan yok, bir şeyleri izah eden mesajı da rapor ediyorsun. :)

Şimdi ben GeForce NOW bugu buldum fakat tam olarak değil. Steam'deki MP3 oynatıcıyı kullanarak CMD açmaya çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajın hata ile dolu olduğu için "Yazım Kurallarına Uymayan Mesaj" adı altında rapor ettim. Normal değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı