mp4.html uzantısı nasıl açılır?

cLaww

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veritabanı Programcılığı
Dün bir dosya yükleme platformuna, video upload'ladım ve bana indirme linki oluşturdu. Telefonumdan açmak istiyorum, indirdim link üzerinden fakat [dosyaismi].mp4.html olarak indiriyor. Dosyayı görüntülememin bir yolu yok mudur? MP4 olarak açmak istiyorum telefonumda.

Videonun sonundaki .html uzantısını silip sadece .mp4 olarak kaydetmeyi denediniz mi? Telefonda isim değiştirme kısmından uzantısını da silip değiştirebiliyor olmanız lazım.

Adını düzenleyip HTML uzantısını noktası ile birlikte silip açmayı deneyin.
Maalesef, .html kaldırılmıyor düzenleme ekranında.
Videonun sonundaki .html uzantısını silip sadece .mp4 olarak kaydetmeyi denediniz mi? Telefonda isim değiştirme kısmından uzantısını da silip değiştirebiliyor olmanız lazım.
Maalesef, .html kaldırılmıyor düzenleme ekranında.

İsmini düzenleye bastığınızda silemiyor musunuz? Bilgisayara atıp silmeyi deneyebilirsiniz ya da başka bir MP3 video indirici siteden o videoyu indirmeyi deneyebilirsiniz.

Kullandığınız dosya yöneticisi uzantı değiştirmeye izin vermiyor olabilir. Ben Android'de dosya yöneticisi olarak WinRAR'ı kullanıyorum, uzantılar değiştirilebiliyor.

Bir diğer yol da MPV Player (Android) ile açabilirsiniz. Uzantıya bakmaksızın videoları açabiliyor.

Bu arada dosyanın birkaç baytlık değil de asıl dosya boyutunda indiğine eminseniz bu dediklerimi yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı