MP4 oynatıcı tavsiyesi

legolaslite

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben MP4 oynatabilecek taşınabilir bir alet arıyorum. Fiyatı 300-600 arasında olması lazım. Dahili hoparlör olmasa da olur kulaklık da kullanırım. Şu an ben Bunu buldum daha ucuzu veya iyisi lazım.

İkisini de yapacağım ama sadece MP4 oynatan bir şey olursa o da olur.
Artık çok işlevleri kalmadı hem pil konusunda video oynatma çok problem olacaktır. İkinci el android telefon daha iyi iş görecektir. Hiç olmazsa telefona hemen atarsınız videoları. Mp4 oynatıcılara video atmak için ekran çözünürlüğünü dönüştürme gibi şeylerden sonra oynatırlar ve güçsüzler. Videoları indir at hemen hemen birkaç marka haricinde çalışmıyor ve pilleri çok dayanıksız. Yerinizde olsam eski ikinci el Android telefon alırdım. hem video hem müzik için bile yeterli hafıza kartı ve istediğiniz media oynatıcıyı da yükleyebilmesi de cabası.

Okulda kullanmak için alıyorum telefon götürürsem sıkıntı çıkar.

Artık çok işlevleri kalmadı hem pil konusunda video oynatma çok problem olacaktır. İkinci el Android telefon daha iyi iş görecektir. Hiç olmazsa telefona hemen atarsınız videoları. MP4 oynatıcılara video atmak için ekran çözünürlüğünü dönüştürme gibi şeylerden sonra oynatırlar ve güçsüzler. Videoları indir at hemen hemen birkaç marka haricinde çalışmıyor ve pilleri çok dayanıksız. Yerinizde olsam eski ikinci el Android telefon alırdım. Hem video hem müzik için bile yeterli hafıza kartı ve istediğiniz Media oynatıcıyı da yükleyebilmesi de cabası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı