Ben de MP510 satın aldım. Arkadaşın belirttiği Adata XPG SX8200 modeli almamanızı tavsiye ediyorum. Çünkü ben de ikisi arasında kaldım ve biraz araştırdığınız zaman, Corsair'in 800 TB kadar yazma ömrü varken, XPG'nin 320 TB ömrü var. Bu bağlamda Corsair almak her şartta daha mantıklı.
Ben de MP510 satın aldım. Arkadaşın belirttiği Adata XPG SX8200 modeli almamanızı tavsiye ediyorum. Çünkü ben de ikisi arasında kaldım ve biraz araştırdığınız zaman, Corsair'in 800 TB kadar yazma ömrü varken, XPG'nin 320 TB ömrü var. Bu bağlamda Corsair almak her şartta daha mantıklı.
İndirim olmadan 480 GB Gigabyte normal SSD almıştım fiyatı 400 TL gibi bir şeydi. 460 TL'ye hem M.2 SSD ve normal SSD'nin sağladığı hızların çok daha fazlasını sağlayan indirimli fiyattaki ürünü kaçırmamanızı öneririm.
ürünü aldım teşekkür ederim, bu arada B450 Tomahawk anakart ile kullanacağım MP510 480GB haricinde 2 tane 256 ve 128GB ssd var sistemi hangisine kurmam daha mantıklı olur ? MP510 a kurmam windows hızını arttırırmı yoksa sadece MP510'a oyunmu kurmalıyım ?