MP510 M.2 SSD 459TL alınır mı?

erdal ekmekci

Kilopat
Daha fazla  
Bu ürün nasıldır alınır mı? Bu fiyata alternatif olarak önerebileceğiniz 256-480GB fark etmez F/P olarak gördüğünüz SSD'leri paylaşır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ürün nasıldır alınır mı? Bu fiyata alternatif olarak önerebileceğiniz 256-480GB fark etmez F/P olarak gördüğünüz SSD'leri paylaşır mısınız?
Ben de MP510 satın aldım. Arkadaşın belirttiği Adata XPG SX8200 modeli almamanızı tavsiye ediyorum. Çünkü ben de ikisi arasında kaldım ve biraz araştırdığınız zaman, Corsair'in 800 TB kadar yazma ömrü varken, XPG'nin 320 TB ömrü var. Bu bağlamda Corsair almak her şartta daha mantıklı.

Ben de MP510 satın aldım. Arkadaşın belirttiği Adata XPG SX8200 modeli almamanızı tavsiye ediyorum. Çünkü ben de ikisi arasında kaldım ve biraz araştırdığınız zaman, Corsair'in 800 TB kadar yazma ömrü varken, XPG'nin 320 TB ömrü var. Bu bağlamda Corsair almak her şartta daha mantıklı.
peki bu fiyat nasıl hakediyomu 459tl yi ?

ürünü aldım teşekkür ederim, bu arada B450 Tomahawk anakart ile kullanacağım MP510 480GB haricinde 2 tane 256 ve 128GB ssd var sistemi hangisine kurmam daha mantıklı olur ? MP510 a kurmam windows hızını arttırırmı yoksa sadece MP510'a oyunmu kurmalıyım ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı