G Göktürk Babaoğlu Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 36 23 Temmuz 2022 #11 WeissesFleisch dedi: Benim dizayn tecrübem yok maalesef ki. Sadece verilen devreyi inceleyebilirim. Dizayn yapmak gerçekten zor ve elektronik kısmıyla da pek ilgilenmiyorum. Sitede dizayn yapmayı bilen bulmak çok zor olabilir ama belki görürlerse yardım edebilirler. Genişletmek için tıkla... Yine de çok teşekkür ederim ilginiz için. <3 Burak İsmail IŞIK dedi: NE5532 gibi preamfi entegreleri var onlar işini görür diye düşünüyorum. Ya da a sınıfı amfilere bak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevabınız için. Değerlendireceğim. Son düzenleme: 23 Temmuz 2022
WeissesFleisch dedi: Benim dizayn tecrübem yok maalesef ki. Sadece verilen devreyi inceleyebilirim. Dizayn yapmak gerçekten zor ve elektronik kısmıyla da pek ilgilenmiyorum. Sitede dizayn yapmayı bilen bulmak çok zor olabilir ama belki görürlerse yardım edebilirler. Genişletmek için tıkla... Yine de çok teşekkür ederim ilginiz için. <3 Burak İsmail IŞIK dedi: NE5532 gibi preamfi entegreleri var onlar işini görür diye düşünüyorum. Ya da a sınıfı amfilere bak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevabınız için. Değerlendireceğim.