Elektronik MPG A650GF 1299TL

Bu MSI modelinde kronik problem var diyorlar doğru mu hocam? @BerkayZ87
Elimde hem Cooler Master mee 650W Gold hem de MSI bu modeli var jelatini açamadım her yerde MSI testi var ama Cooler Master için güvenilir test sonucu bulamadım, ayrıca Cooler Master tam Japon kapasitör değil ama fanı belli yük altında dönmüyor.
Kurmak istediğim sistem Max 300W çekecek ben ileri dönük olsun diye almıştım. Kampanya olunca 2 adet aldım hangisi iyi karar veremedim diye.

• Performance Gd'nin garantisi 2 yıl, A650GF'nin 10 yıl.
  • Performance Gd'nin fanı sleeve bearing, A650GF'nin Dual ball bearing.
  • Performance Gd'nin sadece ana kapasitörleri Japon, A650GF'nin tamamı Japon.
  • Performance Gd'nin 3.3v kanalı testten geçemiyor. A650GF sorunsuz geçiyor.
  • Performance Gd'nin voltaj regülasyonu kötü. A650GF'nin iyi.
  • Marka desteği olarak MSI daha iyi.

A750GF modeli kötü, A650GF'de sorun yok.

Bu konu ile tam alakalı değil ancak sizin öneriniz ne olurdu? Garanti süresinin önemi yok.
MSI agf 650W Gold.
Cooler Master MWE 650W Gold.

@BerkayZ87 Hocam konuyu hortlatmak istemem ancak gün geldi çattı sistemi topladım, akşam akşam 2 PSU'dan biriyle anankarta enerji verip işlemci ve ekran kartını test etmek istiyorum.
Cooler Master olanda kutusunda biraz ezik var; kargocudan alırken parmağım deldi koliyi, üründe sıkıntı yok zaten kuu içindeki köpük var ve onu bile delmemiş.
MSI olan jelatini açmadım daha duruyor.
Garanti süresi önemli tabi ama zaten 5-6 seneye değiştiririm o nedenle bir önemi yok.
Cevaplarsanız sevinirim. Güncel bir kaynak bulamadım karşılaştırma ile ilgili. (Çeviri ile pek anlayamadım yabancı kaynakları)
İyi akşamlar.

Son düzenleme:
İkisi de güzel güç kaynakları. Kendim A650GF kullanıyorum, memnunum. MWE 650 Gold modeli de oldukça güzel. Seçim senin. MSI olanın 10 yıl garantisi var. Ek olarak MSI Center üyeliği de yaparsan 3 ay daha garanti süresi ekliyor. Cooler Master olanın ise gördüğüm kadarıyla 5 yıl garantisi var.

İkisi de güzel güç kaynakları. Kendim A650GF kullanıyorum, memnunum. MWE 650 Gold modeli de oldukça güzel. Seçim senin. MSI olanın 10 yıl garantisi var. Ek olarak MSI Center üyeliği de yaparsan 3 ay daha garanti süresi ekliyor. Cooler Master olanın ise gördüğüm kadarıyla 5 yıl garantisi var.
Cevap için teşekkürler üstad. CM'den yana kullandım şansımı, dediğim gibi garanti o kadar önemli değil. Ayrıca MSI olanın jelatini açılmadığı için elden çıkarması kolay olur diye düşündüm. Mesajınız da etkili oldu bu seçimde. Bakalım 5 yıl içerisinde hangimiz (inşallah olmaz da) sorun yaşarsak buradan bilgilendirme yaparız.
Tekrar teşekkür ediyorum. İyi forumar. :)

Cevap için teşekkürler üstad. CM'den yana kullandım şansımı, dediğim gibi garanti o kadar önemli değil. Ayrıca MSI olanın jelatini açılmadığı için elden çıkarması kolay olur diye düşündüm. Mesajınız da etkili oldu bu seçimde. Bakalım 5 yıl içerisinde hangimiz (inşallah olmaz da) sorun yaşarsak buradan bilgilendirme yaparız.
Tekrar teşekkür ediyorum. İyi forumar. :)
Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı