Teşekkür ederim linki şöyle bırakıyorum.Öyle bir şey yapamazlar. MPK olduğu için kutusuz gelecektir. Bu işlemciler kutusuz, bir tepside geldiği için daha ucuz oluyor. Bu yüzden de toplama sistemler içerisinde kullanılıyor. Fanı gelecektir, merak etmeyin. Benim dediklerim ile içiniz rahatlamazsa siteye ulaşabilirsiniz
Sistem linkini de bırakır mısınız?
Size fansız yollamaları imkansıza yakın. Belki düşük profil soğutucu ile yollayabilirler ancak fansız yollayamazlar. "Bize ulaşın" ibarelerinden İTopya.com'a ulaşabilirsiniz. İyi Sosyal'ler.Teşekkür ederim linki şöyle bırakıyorum.
TEKNOKING/GIGABYTE RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
TEKNOKING/GIGABYTE RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOKING ITOPYA'da.www.itopya.com
Düşük profilli derken AMD r5 3600ün kendi fanından daha düşük bir soğutucu yollayabilirler mi yani? Ya da tam tersi daha daha iyi bi soğutucu?Size fansız yollamaları imkansıza yakın. Belki düşük profil soğutucu ile yollayabilirler ancak fansız yollayamazlar. "Bize ulaşın" ibarelerinden İTopya.com'a ulaşabilirsiniz. İyi Sosyal'ler.
R5 3500X kutusuz ise daha düşük soğutucu ile gönderilebilir ancak yine de işinizi görecektir. R5 3600 içinse düşük profil göndermezler, zaten yanında gelen AM4 yüksek seviye soğutucusu değil. Varsayımlarda bulundum, size en iyi cevabı dediğim gibi müşteri hizmetleri verecektir. Mail atabilirsiniz. Yine söylüyorum; fanlı gelecektir. @lagavulin5 varsayım değil doğruymuş demek ki, teşekkür ederim.Düşük profilli derken AMD R5 3600'ün kendi fanından daha düşük bir soğutucu yollayabilirler mi yani? Ya da tam tersi daha daha iyi bi' soğutucu?
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. İyi günler.R5 3500X kutusuz ise daha düşük soğutucu ile gönderilebilir ancak yine de işinizi görecektir. R5 3600 içinse düşük profil göndermezler, zaten yanında gelen AM4 yüksek seviye soğutucusu değil. Varsayımlarda bulundum, size en iyi cevabı dediğim gibi müşteri hizmetleri verecektir. Mail atabilirsiniz. Yine söylüyorum; fanlı gelecektir.
3500X değil kanka 3600 alacağım.Kardeşim ben Teknobiyotik'den aldım 3500X yanında Wraith Stealth soğutucu gönderiyorlar. Düşük profilli ama cayır cayır soğutuyor. Wraith Stealth gelecek sana da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.