MPK işlemci fan ile gelir mi?

Arif.Işık

Hectopat
Daha fazla  
Alacağım bilgisayarın işlemcisi MPK işlemci.
Bilgisayarı aldığımda bu işlemci soğutucusu ile mi gelir yoksa direkt işlemciyi takıp soğutucusuz mu yollarlar? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir şey yapamazlar. MPK olduğu için kutusuz gelecektir. Bu işlemciler kutusuz, bir tepside geldiği için daha ucuz oluyor. Bu yüzden de toplama sistemler içerisinde kullanılıyor. Fanı gelecektir, merak etmeyin. Benim dediklerim ile içiniz rahatlamazsa siteye ulaşabilirsiniz :)

Sistem linkini de bırakır mısınız?

Öyle bir şey yapamazlar. MPK olduğu için kutusuz gelecektir. Bu işlemciler kutusuz, bir tepside geldiği için daha ucuz oluyor. Bu yüzden de toplama sistemler içerisinde kullanılıyor. Fanı gelecektir, merak etmeyin. Benim dediklerim ile içiniz rahatlamazsa siteye ulaşabilirsiniz :)

Sistem linkini de bırakır mısınız?
Teşekkür ederim linki şöyle bırakıyorum.

Teşekkür ederim linki şöyle bırakıyorum.

Size fansız yollamaları imkansıza yakın. Belki düşük profil soğutucu ile yollayabilirler ancak fansız yollayamazlar. "Bize ulaşın" ibarelerinden İTopya.com'a ulaşabilirsiniz. İyi Sosyal'ler.

Size fansız yollamaları imkansıza yakın. Belki düşük profil soğutucu ile yollayabilirler ancak fansız yollayamazlar. "Bize ulaşın" ibarelerinden İTopya.com'a ulaşabilirsiniz. İyi Sosyal'ler.
Düşük profilli derken AMD r5 3600ün kendi fanından daha düşük bir soğutucu yollayabilirler mi yani? Ya da tam tersi daha daha iyi bi soğutucu?

Düşük profilli derken AMD R5 3600'ün kendi fanından daha düşük bir soğutucu yollayabilirler mi yani? Ya da tam tersi daha daha iyi bi' soğutucu?
R5 3500X kutusuz ise daha düşük soğutucu ile gönderilebilir ancak yine de işinizi görecektir. R5 3600 içinse düşük profil göndermezler, zaten yanında gelen AM4 yüksek seviye soğutucusu değil. Varsayımlarda bulundum, size en iyi cevabı dediğim gibi müşteri hizmetleri verecektir. Mail atabilirsiniz. Yine söylüyorum; fanlı gelecektir. @lagavulin5 varsayım değil doğruymuş demek ki, teşekkür ederim.

R5 3500X kutusuz ise daha düşük soğutucu ile gönderilebilir ancak yine de işinizi görecektir. R5 3600 içinse düşük profil göndermezler, zaten yanında gelen AM4 yüksek seviye soğutucusu değil. Varsayımlarda bulundum, size en iyi cevabı dediğim gibi müşteri hizmetleri verecektir. Mail atabilirsiniz. Yine söylüyorum; fanlı gelecektir.
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. İyi günler.
Kardeşim ben Teknobiyotik'den aldım 3500X yanında Wraith Stealth soğutucu gönderiyorlar. Düşük profilli ama cayır cayır soğutuyor. Wraith Stealth gelecek sana da.
3500X değil kanka 3600 alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı