Bütçe
300
Kupon kardeşliği ile alabilirsiniz. Bir arkadaşım 180 TL'ye almıştı geçen.
Hocam biraz konuyu dağıtmak olacak ama benim de gözüme kestirdiğim Mpow Air Pro modeli var kupon kardeşliğinden en yüksek ne kadar kupon alabiliyoruz? Benim parmak hızım en fazla 3400 e yetiyor ki davet ile 5400 yapıp 63 tl civarı bir indirim alabiliyorum. Ancak 120 TL yazıyor orda bu mümkün mü?

Vallahi aynı şeyi bende düşündüm hatta 4 kişi oynanması gerekiyor diye anahesap+3 tane yan hesap açtım telefondan öyle oynuyacağım ama o basma olayını nasıl maksimum yapabilirim bilmiyorum.

Vallahi aynı şeyi bende düşündüm hatta 4 kişi oynanması gerekiyor diye anahesap+3 tane yan hesap açtım telefondan öyle oynuyacağım ama o basma olayını nasıl maksimum yapabilirim bilmiyorum.
Hocam ben maksimuma yakın tutuyorum. 3.nün sonlarında bile 3400 veriyor bana. Bir arkadaşım ben 2de kaldım 4100 aldım diyor. Biliyorsunuz kuponlar ilk puana göre hesaplanıyor. Sonradan davet ederek puan alıyorsunuz.

Rica etsem kulaklığa yaptığınız ayarları bizimle paylaşır mısınız?

Rica etsem kulaklığa yaptığınız ayarları bizimle paylaşır mısınız?
7 - 7 - 0 - 0 - 0 - -3 - -3 - 5 - 8 - 10 şeklinde yaptım Equalizer'dan ayarları. Kendinize göre değişiklik yapabilirsiniz siz.

Hocam Mpow Air SE driver var mı?

370 TL'ye alınır mı MPOW Air SE Trendyol üzerinden alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…