Hocam aynı Kulaklık var, aşağıda mikrofon açıp kapama tuşu buga giriyor. kapat aç yap düzelecek.Mpow Air SE kablolu kulaklık aldım fakat PC tanımıyor mikrofonu ne yapmam lazım?
hocam hala mikrofon calısmıyor, herhangi bir kurulum falan mı yapmam lazımHocam aynı Kulaklık var, aşağıda mikrofon açıp kapama tuşu buga giriyor. kapat aç yap düzelecek.
Hocam kutudan çıkan aparat ile 2 soket yaptınız değil mi ?hocam hala mikrofon calısmıyor, herhangi bir kurulum falan mı yapmam lazım
Hocam kutudan çıkan aparat ile 2 soket yaptınız değil mi?
Hocam 2 tane olanı takacaksiniz, tekini mikrofon şirketine tekini kulaklık.Hocam öyle mikrofondan hiç ses alamadın tek olarak mikrofon kısmına soktugumda az bugulu bitr ses alıyorum
hocam ben ses aldım fakat sonra tekrar gitti. acaba jack coklayıcı da mı sıkıntı varHocam 2 tane olanı takacaksiniz, tekini mikrofon şirketine tekini kulaklık.
Hocam ben ses aldım fakat sonra tekrar gitti. Acaba jack coklayıcı da mı sıkıntı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.