Mr.Robot izlenir mi?

Başlarda bırakamıyorsun fakat 2.sezon gerçekten aşırı derecede sıkıcıyıdı. Haftada 2-3 bölüm bile izleyemez oldum fakat 3.sezon'da bir nebze toparladılar, ama mutlaka izlemenizi öneriyorum.
 
Dizi güzel gibi duruyor ilk bölümü izledim ve gayet hoş. Script Kiddie değilim beyler DDoS mu çok çok havalı, demiyorum dizileri zevk almak için izlerim "haçker oldum yey" diye değil.
 
Fenamor bir dizi beyin yıkımı oluyor ilk basta sıkıcı olabilir ama , pcye ve hack v.b. seylere ilgin varsa cok basarılı bi dizi...
 
@painkiller

Gerçekten çok sıkıcı başlıyor ikinci sezon ben de katılıyorum, hatta bir bölümü var direkt atladım özel bir şeyler falan yapmışlar dedim ben ne izliyorum. Enterasan bir şekilde izlemeye devam ettim. 9 ya da 10. bölüm sonrası dizi kendine geliyor yanlış hatırlamıyorsam yazın izlemiştim, şöyle böyle hatırlıyorum. 3. sezonda biraz karışık başlıyor 3. veya 4. bölüme kadar arada bir tekliyor. 3. sezonda biyerde sarmaya başlıyor, çok inişli çıkışlı ama 3. sezon sonunu gördükten sonra 4. sezon gelsin artık dedirtiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı