Mr robot Türkiye sahnesinde ne diyor?

407821

Hectopat
Katılım
30 Aralık 2020
Mesajlar
1.000
Çözümler
2
Mr robot dizisinin 4. sezonu 8. bölümü ve 10. dakikasında Türkiye'yle alakalı bir şey diyor tam anlayamadım. (daha iyi anlamak için 10. dakikadan 2-3 dakika geri gelin.)
 
Birisi bu sahne için şöyle: "Türk bayrağı ve Atatürk büstünün olmasının tek nedeni, 2015 G20 Türkiye'de yapılmıştı; dizide olan Phillip ve Whiterose sadece bölüm konusu amaçlı ordaydı." demiş.

 
Birisi bu sahne için şöyle: "Türk bayrağı ve Atatürk büstünün olmasının tek nedeni, 2015 G20 Türkiye'de yapılmıştı; dizide olan phillip ve whiterose sadece bölüm konusu amaçlı oradaydı." demiş.


O bölümden bahsetmiyorum dediğiniz yanlış hatırlamıyorsam 3. sezondaydı.
 
Göbeklitepe yüzünden o şekilde dediğini düşünüyorum ben. Ben de yabancı olsam Göbeklitepe kelimesi benim de umurumda olmazdı. Ki Türk olmama rağmen umurumda değil. Hangi şehirde olduğunu bile bilmiyorum, Türkiye'de işte.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı