Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.846
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
MRT.exe diye bir dosya devamlı işlemci gücünüzü tüketiyorsa şüphelenmiş olabilirsiniz. Bu dosya bir virüs ya da zararlı yazılım değil, tam aksine Microsoft Malicious Software Removal Tool'dur. Yani Microsoft'un zararlı yazılım kaldırma uygulaması.

Peki kaldırmak güvenli midir? Bunun yerine geçecek bir güvenlik yazılımı kullanıyorsanız rahatlıkla kaldırabilirsiniz. Microsoft Security Essentials ya da daha yeni Windows 8 gibi işletim sistemlerinde güncel haliyle Windows Defender kullananların MRT.exe'ye ihtiyacı yoktur.
 
MRT.Exe Nasıl Kapatacam %50 RAM Harcıyor Ve Kapanmıyor.
Ekran Görüntüsü (2).png
 
MRT.Exe Nasıl Kapatacam %50 RAM Harcıyor Ve Kapanmıyor.Eki Görüntüle 199266
Ara kısmına "Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle" yazın ve girin. Orada kötü amaçlı yazılım temizleme aracını görürsünüz. Onu kaldırın. Bunların her ay yeni sürümü gözükür Windows Update de. Yüklememek için linkteki Windows'un çıkarmış olduğu Windows 10 güncellemeleri gizleme aracını kullanabilirsiniz. http://download.microsoft.com/download/F/2/2/F22D5FDB-59CD-4275-8C95-1BE17BF70B21/wushowhide.diagcab
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı