Tamamdır, yanında MBAM ile de tararsanız daha iyi olur. Size kalmış tabi.Emsisoft Emergency Kit indiricem.
Tamamdır, yanında MBAM ile de tararsanız daha iyi olur. Size kalmış tabi.Emsisoft Emergency Kit indiricem.
Hocam şüphelenmedim açıkçası. Crackli PES 2010 indirdim. Google bir an yavaş açıldı. Ondan dolayı tarama yapıyorum.Tamamdır, yanında MBAM ile de tararsanız daha iyi olur. Size kalmış tabi.
Bu Kaspersky Removal Tool ile yapsam iyimidir?Tamamdır, yanında MBAM ile de tararsanız daha iyi olur. Size kalmış tabi.
MBAM ve Emsisoft Daha iyidir KVRT'den. Size kalmış.Hocam şüphelenmedim açıkçası. Crackli PES 2010 indirdim. Google bir an yavaş açıldı. Ondan dolayı tarama yapıyorum.
Bu Kaspersky Removal Tool ile yapsam iyimidir?
Nereden biliyorsunuz Emsisoft'un daha iyi olduğunu? Sordum sadece.MBAM ve Emsisoft Daha iyidir KVRT'den. Size kalmış.
Hocam, ben güvenlik kategorisinde bilgiliyim ve virüsleri tespit etme/temizleme konusunda Emsisoft Emergency Kit çok daha iyi KVRT'den. Emsisoft Emergency Kit hem BitDefender veritabanı hem de kendi veritabanını kullanıyor. KVRT'den çok daha güçlü. Hem tespit etme hem de tehditleri silme konusunda. KVRT Bazen tehditleri kaldıramıyor bile.Nereden biliyorsunuz Emsisoft'un daha iyi olduğunu? Sordum sadece.
Bilgisayarınızı böyle kullanın diyor. Yani yeşil bir renk çıkıyor.Hocam, ben güvenlik kategorisinde bilgiliyim ve virüsleri tespit etme/temizleme konusunda Emsisoft Emergency Kit çok daha iyi KVRT'den. Emsisoft Emergency Kit hem BitDefender veritabanı hem de kendi veritabanını kullanıyor. KVRT'den çok daha güçlü. Hem tespit etme hem de tehditleri silme konusunda. KVRT Bazen tehditleri kaldıramıyor bile.
Neyde çıkıyor hocam? Biraz daha detay verebilir misiniz?Bilgisayarınızı böyle kullanın diyor. Yani yeşil bir renk çıkıyor.
3 tarama seçeneği yaptım. ilk önce hızlı tarama sonra malware taraması sonra kendiniz seçin taraması. Hepsini yaptım bir şey bulmadı.Neyde çıkıyor hocam? Biraz daha detay verebilir misiniz?
Sağ alttaki güncelle butonundan programı güncelleyip mi yaptınız?3 tarama seçeneği yaptım. ilk önce hızlı tarama sonra malware taraması sonra kendiniz seçin taraması. Hepsini yaptım bir şey bulmadı.
Evet. İlk onu yaptım zaten. Şimdi güncelle yazıyordu. Tıkladım sonradan tarama yapmaya başladım.Sağ alttaki güncelle butonundan programı güncelleyip mi yaptınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.