Kullandığım Lite-on lMT256M6M modelini öneririm.
4 senedir bende, sağlığı hala daha yüzde yüz.
100TB civarı yakın veri yazdım ama hala çalışıyor.
Bulursanız 850 EVO mSATA alabilirsiniz.
O ürünü bulamadım link atabilir misiniz?
O ürün NVMe değil. Kendi bilgisayarımda takılı diyorum.NVMe SSD bu.
O ürün NVMe değil. Kendi bilgisayarımda takılı diyorum.
SSD (Solid State Drive) İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
En ucuz SSD (Solid State Drive) ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
SSHD (Solid State Hybrid Drive) İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
En ucuz SSHD (Solid State Hybrid Drive) ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
256 GB MSATA SSD - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 981382435
256 GB MSATA SSD - Notebook donanımları en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu modellere bak olmadı. İlk attığım link kullandığım SSD.
Ama test istemen lazım. Özellikle de "quick scan" kapalı şekilde yapılmış bir HD Tune testi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.