Tüm Core'lar çalışınca daha fazla ısınmaya sebep olduğu için çekirdek sayısını düşürüp kalan tüm yükü bu çekirdeklere atarsan işten kazanç sağlayabilir, PROCHOT (Termal yavaşlatma eşiği) seviyesinden uzaklaştığı için de ek yavaşlama yaşamayabilirsin. Her sistemde bu şartlar olmayacağı için bunları okuyan her arkadaş yapmasın.Recep hocam, ben bu ayarı kullanıyorum ve FPS değerlerinde gerçekten artış oluyor. Sizce kapatmalı mıyım? Şu ana kadar kilitlenme, donma gibi hatalarla hiç karşılaşmadım.
Yüksek FPS aldığım dediğin bir oyunun benchmark'ı ile. Mesela AC Valhalla içinde güzel bir benchmark var. Yine çoğu Ubi oyununda da Benchmark var. Mount & Blade, R6 içinde de var.Hocam testi hangi program ile yapayım?
 Minecraft vs. çok yüksek sistem istemeyen oyunlarda denemiştim. Oyunu açmaya çalışıyorum şu anda.
 Minecraft vs. çok yüksek sistem istemeyen oyunlarda denemiştim. Oyunu açmaya çalışıyorum şu anda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.