Msconfig Hizmetleri devre dışı kalma sorunu

CerveZa

Hectopat
Daha fazla  
Bir uygulamanın çalışması için yanlışlıkla Msconfig'de bütün hizmetleri devredışı bırak yaptım ve sistemim şuanda sadece masaüstü arkaplanını gösteriyor. Başlat olsun uygulamalar olsun hiçbir şey yok. Güvenli modda açamıyorum. Klavye kısayolları çalışmıyor. Sistemde sadece BIOS'a erişim sağlıyorum açılırken. Windows açıldıktan sonra ise sadece sağ altta küçük bir yerde klavye dili, ağ bağlantısı (ağ yok gösteriyor), erişim kolaylığı (tıklayınca sadece büyüteç, ekran okuma, ekran klavyesi, Yüksek karşıtlık, yapışkan tuşlar, filtre tuşları açılıyor) birde bilgisayarı kapat, yeniden başlat ve uyku modu.

Ekran rengi yaklaşık 30 saniyede bir falan değişiyor bir koyulaşıp bir açılıyor. Oturum açma ekranı olsun güvenli mod olsun hiçbir şeye erişim yapılmıyor. Ve şuan kullanabileceğim başka bir bilgisayar yok kurtarma modu için. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? BIOS'tan bir şekilde kurtarma veya sistem geri yükleme mümkün müdür USB ve DVD olmadan?

@Recep Baltaş rica etsem sizde yardımcı olabilir mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı