Çözüldü MSConfig işlemci ayarı nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MERCILLAS

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımda bir tanıdığımın tavsiyesiyle MSConfig'ten işlemci sayısını yükselttim. Fakat forumda okuduklarıma göre tekrar 1'e alınca bilgisayarın kastığını söyleyenler olmuş. Ben de tedirgin oldum. 1'e alınır mı? Performans düşüşü yaşar mıyım, bilgisayarım yavaşlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
"İşlemci sayısı" yazan yerin tikini tamamen kaldırın ve pasif duruma getirin. Bu, normal kullanıcıyı ilgilendiren bir şey değil. Geliştiricilere yönelik bir opsiyon olarak eklenmiş.

Tiki kaldırdığınız zaman zaten varsayılan olarak tüm çekirdekleriniz kullanılıyor. Bu seçenek işlemcinin çekirdeklerini isteğe bağlı olarak belirli bir sayıya limitlemek isteyen kişiler için bulunuyor. Böyle bir şeyi de normal bir kullanıcı çoğu durumda amaçlamaz diye düşünüyorum.
MSConfig ile hiçbir işin yok. Orada ki gerek işlemci, gerek ise RAM ayarına dokunma. Normal halinde zaten Windows gerektiği kadar kullanıyor.

"İşlemci sayısı" yazan yerin tikini tamamen kaldırın ve pasif duruma getirin. Bu, normal kullanıcıyı ilgilendiren bir şey değil. Geliştiricilere yönelik bir opsiyon olarak eklenmiş.

Tiki kaldırdığınız zaman zaten varsayılan olarak tüm çekirdekleriniz kullanılıyor. Bu seçenek işlemcinin çekirdeklerini isteğe bağlı olarak belirli bir sayıya limitlemek isteyen kişiler için bulunuyor. Böyle bir şeyi de normal bir kullanıcı çoğu durumda amaçlamaz diye düşünüyorum.

Çözüm
Teşekkürler simdi kaldirdim yeniden baslattim bir sorun cikmaz herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı