MS'den Minecraft alınırsa Java ve bedrock sürümü geliyor mu?

Yer
Artvin
Microsoft Store'den Minecraft alınca hem Java hem de bedrock versiyonu geliyor mu? Ve de Java sürümünde Premium veriyor mu? Dikkat! Ayrı ayrı cevaplayınız ve de kendi sorularınızı yanıtlamayınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft Store'den Minecraft alınca hem Java hem de bedrock versiyonu geliyor mu? Ve de Java sürümünde Premium veriyor mu? Dikkat! Ayrı ayrı cevaplayınız ve de kendi sorularınızı yanıtlamayınız.

Minecraft Store'dan for Microsoft olanı alırsanız Java'yı yani Premium hesabınız olmaz. Java Edition + Microsoft Edition alırsanız hem Premium hesabınız olur hem de bedrock. Sadece Java Edition alırsanız Premium hesabınız olur.

1669499607430.png

İkisini bir satıyorlar zaten. Premium'dan kastınız oyuna sahip olmaksa evet sahip oluyorsunuz.

Evet, isminde de yazdığı gibi "Minecraft: Java & Bedrock Edition for PC", Minecraft Launcherından ikisine de ulaşabiliyorsun. Microsoft hesabı ile giriş yapıyorsun. Orijinal bir Minecraft hesabın olmuş oluyor.
Kendim de oradan aldım ve kullanıyorum.

+ Olarak şu an alabileceğiniz en ucuz Premium 0 hesap ve bedrock 199TL'dir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden bedrock aldıysan javayı da hesabına ekliyor. Şuan ikisi birlikte satılıyorlar zaten. Ama eğer alacaksanız 200 TL verip almayın, varsa veya alabiliyorsanız Discord Nitro ile gelen XBOX Gamepass kodunu kullanın ve indirimli bir şekilde alın. Nitro yoksa Nitro+İndirimli Minecraft toplam 187 TL tutuyor. Nitronuz veya halihazırda Gamepass aboneliğiniz varsa 160 TL tutuyor. Sonuçta hem Bedrock hem de Java için lisanslı bir premium hesabınız oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı