KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.504 Makaleler 1 Çözümler 12 12 Kasım 2021 #1 Msfs 20 Xbox Game Pass üyeliği sayesinde yükledim. Resmi siteden alıdığım için Türkçe yamanın çalışmamasından korkuyorum sıkıntı çıkar mı?
Msfs 20 Xbox Game Pass üyeliği sayesinde yükledim. Resmi siteden alıdığım için Türkçe yamanın çalışmamasından korkuyorum sıkıntı çıkar mı?
unrestful Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 755 Çözümler 3 12 Kasım 2021 #2 KiloZuluSierra dedi: Msfs 20 Xbox Game Pass üyeliği sayesinde yükledim. Resmi siteden alıdığım için Türkçe yamanın çalışmamasından korkuyorum sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass'te hiçbir oyuna Türkçe yama kuramıyorsun oyun dosyalarına karışmana izin vermiyor maalesef. Artı 0 Eksi
KiloZuluSierra dedi: Msfs 20 Xbox Game Pass üyeliği sayesinde yükledim. Resmi siteden alıdığım için Türkçe yamanın çalışmamasından korkuyorum sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass'te hiçbir oyuna Türkçe yama kuramıyorsun oyun dosyalarına karışmana izin vermiyor maalesef.
KS KS KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.504 Makaleler 1 Çözümler 12 12 Kasım 2021 #3 Teşekkürler. Başka bilgisi olanlarda yazarsa sevinirim. Artı 0 Eksi