MSFS 2020'de özel uçaklar nasıl indilir?

Darwin19

Hectopat
Daha fazla  
Bende görseldeki Microsoft Flight Simulator yüklü ve sadece büyük uçak olarak 3 tane uçak var.

1704199542273.png

Bu 3 uçaktan başka uçakları nasıl yükleyebilirim? Online adamları haritada görebiliyorum ama oyuna geldiğimde yapay zeka gibiler.

1704199611014.png

A310 içinse kaplama göremiyorum fakat başkalarında kaplama vardı. Nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca ortalama kaç indirme yapmam gerekir?

Bende görseldeki Microsoft Flight Simulator yüklü ve sadece büyük uçak olarak 3 tane uçak var.

Eki Görüntüle 2072013

Bu 3 uçaktan başka uçakları nasıl yükleyebilirim? Online adamları haritada görebiliyorum ama oyuna geldiğimde yapay zeka gibiler.

Eki Görüntüle 2072014

A310 içinse kaplama göremiyorum fakat başkalarında kaplama vardı. Nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca ortalama kaç indirme yapmam gerekir?
Hocam simülatör içinde store kısmında uçaklar satılıyor. Özellikle PMDG Boeing 737-800 %100 gerçeklikte ama fiyatlar kabarık.

Ayrıca liveryler var diye biliyorum uçaklar için Türk havayolları da dahil.

Hocam Simulator içinde Store kısmında uçaklar satılıyor. Özellikle pmdg Boeing 737-800 %100 gerçeklikte ama fiyatlar kabarık.

Ayrıca liveryler var diye biliyorum uçaklar için Türk havayolları da dahil.

YT'de bir tane video görmüştüm community modları gibi bir şeydi baktım ama bulamadım indirip dosyalara falan atıyordu. Bu şekilde yapsak Online oynayabilir miyiz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı