Çok gizli bir insan Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 https://www.hepsiburada.com/msi-mag-vampiric-100r-temperli-cam-160-mm-fan-micro-atx-bilgisayar-kasa-p-HBV00000Y8J5H?magaza=Hepsiburada https://www.hepsiburada.com/msi-mag-forge-100m-temperli-cam-2x-rgb-fan-120mm-fan-atx-oyuncu-bilgisayar-kasasi-p-HBV00000RJOMA?magaza=magicteknoloji ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Not: Daha güzeli varsa önerin lütfen.
https://www.hepsiburada.com/msi-mag-vampiric-100r-temperli-cam-160-mm-fan-micro-atx-bilgisayar-kasa-p-HBV00000Y8J5H?magaza=Hepsiburada https://www.hepsiburada.com/msi-mag-forge-100m-temperli-cam-2x-rgb-fan-120mm-fan-atx-oyuncu-bilgisayar-kasasi-p-HBV00000RJOMA?magaza=magicteknoloji ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Not: Daha güzeli varsa önerin lütfen.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 27 Aralık 2020 #2 Zalman N5 MF. 100 TL az vererek aynı kalitede ürün alabilirsiniz. Tek eksiği RGB fanları. Üzerindeki fanlar FRGB.
Zalman N5 MF. 100 TL az vererek aynı kalitede ürün alabilirsiniz. Tek eksiği RGB fanları. Üzerindeki fanlar FRGB.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #3 FRGB fanlar sizin için sorun olmayacaksa N5 MF.
/Doğukan Çakar\ Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 779 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2020 #4 ARGB fan istiyorsanız 100R.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.293 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #5 ARGB fanları bulunan bir kasa istiyorsanız eğer https://www.hepsiburada.com/msi-mag...-atx-oyuncu-bilgisayar-kasasi-p-HBV00000RJOMC bunu alın. Ama FRGB olur derseniz Zalman alın sonuçta 100₺ daha uyguna geliyor
ARGB fanları bulunan bir kasa istiyorsanız eğer https://www.hepsiburada.com/msi-mag...-atx-oyuncu-bilgisayar-kasasi-p-HBV00000RJOMC bunu alın. Ama FRGB olur derseniz Zalman alın sonuçta 100₺ daha uyguna geliyor
mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.877 Çözümler 10 Yer İstanbul 27 Aralık 2020 #6 Zalman'da temperli cam yok. Pleksiler çok çabuk çiziliyor. Kasa güzel ama bence bu bir eksiklik. Ben olsam MSI alırdım.
Zalman'da temperli cam yok. Pleksiler çok çabuk çiziliyor. Kasa güzel ama bence bu bir eksiklik. Ben olsam MSI alırdım.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #7 mar00n dedi: Zalman'da temperli cam yok. Pleksiler çok çabuk çiziliyor. Kasa güzel ama bence bu bir eksiklik. Ben olsam MSI alırdım. Genişletmek için tıkla... Eksiklik sayacak olursak MSI modelinde de var. PSU yükseltmesi yok, doğrudan kasaya temas ediyor diye biliyorum. Ön tarafta toz filtresi yok. Temizliği zor. İç yapısı Zalman'a göre dar. Ekstra olarak Zalman'la kıyaslayacak olursak Zalman'da fan kontrolcüsü var, MSI modelinde yok.
mar00n dedi: Zalman'da temperli cam yok. Pleksiler çok çabuk çiziliyor. Kasa güzel ama bence bu bir eksiklik. Ben olsam MSI alırdım. Genişletmek için tıkla... Eksiklik sayacak olursak MSI modelinde de var. PSU yükseltmesi yok, doğrudan kasaya temas ediyor diye biliyorum. Ön tarafta toz filtresi yok. Temizliği zor. İç yapısı Zalman'a göre dar. Ekstra olarak Zalman'la kıyaslayacak olursak Zalman'da fan kontrolcüsü var, MSI modelinde yok.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #8 N5 MF bu bütçede tavsiye etmem. Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) Bu kasaya bakılabilir. Alternatifler: Ranker Cygnus v2 Siyah Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa fiyatı (sinerji.gen.tr) Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) Deep Cool MATREXX 50 ADD-RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) Sharkoon RGB Flow ARGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com veya bu kasaya fan eklenebilir.
N5 MF bu bütçede tavsiye etmem. Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) Bu kasaya bakılabilir. Alternatifler: Ranker Cygnus v2 Siyah Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa fiyatı (sinerji.gen.tr) Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) Deep Cool MATREXX 50 ADD-RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) Sharkoon RGB Flow ARGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com veya bu kasaya fan eklenebilir.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #9 BerkayZ87 dedi: Ekstra olarak Zalman'la kıyaslayacak olursak Zalman'da fan kontrolcüsü var, MSI modelinde yok. Genişletmek için tıkla... Var. MSI MAG Forge 100R ARGB Kasa İncelemesi Demir dövmek anlamına gelen "Forge" kelimesi, MSI’ın yeni bütçe odaklı mid-tower kasasının ana temasını oluşturuyor. Örsü andıran kapak altında modele www.technopat.net Bu incelemede yer verilmiş.
BerkayZ87 dedi: Ekstra olarak Zalman'la kıyaslayacak olursak Zalman'da fan kontrolcüsü var, MSI modelinde yok. Genişletmek için tıkla... Var. MSI MAG Forge 100R ARGB Kasa İncelemesi Demir dövmek anlamına gelen "Forge" kelimesi, MSI’ın yeni bütçe odaklı mid-tower kasasının ana temasını oluşturuyor. Örsü andıran kapak altında modele www.technopat.net Bu incelemede yer verilmiş.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 27 Aralık 2020 #10 HABAR dedi: Bu kasaya bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Ekleme yapayım Ore Saturn kablolama kanalı aralarında en dar olanı ama hava akışı gayet iyi.
HABAR dedi: Bu kasaya bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Ekleme yapayım Ore Saturn kablolama kanalı aralarında en dar olanı ama hava akışı gayet iyi.