FPS droplar olabiliyor bazen o yonden var sadece sikinti. Ama ben sen ne yasadin ve kullandigim islemciyi merak ettim.Ryzen 1. nesil sıkıntılı. @ProfTech
Arkadaşım i3 alıp bilgisayarının yumurta pişirmesini mi sağlayacaksın? Artık kaçırma şu indirimleri de Ryzen 1400'ü al. Bu sefer itopya'da indirime girmiş. Her an bitebilir erken davran. AMD Ryzen 5 1400 Soket AM4 3.2GHz 10MB Önbellek 65W 4 Çekirdek İşlemci | ITOPYAArkadaşlar ben şunu anladım burada agzı olan konuşuyor birebir gidip 1300x ve 8100 takıp oyunlarda performanslara baktım 1300x diyor nerdeyse herkes PUBG ve Fortnite'da orta yüksek grafiklerde 1300x 110 FPS verirken 8100 126-147 arası degişiyordu, lütfen düşünerek araştırarak ve deneyerek tavsiye verin.
Dostum 1300x de çok fazla ısınıyor stok fan ile ve benim ayrıyetten fan alabilecek param yok ne yazık ki ve işlemciye OC yapmadan hiçbir işe yaramıyor ve OC yaparsam stok fan yetersiz kalır, ha OC yapsam bile ki dün yaptık denedik 8100'ü geçemedi bizzat test ettim oyunlarda 8100 yaklaşık 20-25 FPS kadar daha fazla veriyor ısınma dereceleri ise nerdeyse aynı, 3-5 derece fark var.Arkadaşım i3 alıp bilgisayarının yumurta pişirmesinimi sağlayacaksın? Artık kaçırma şu indirimleride Ryzen 1400 ü al. Bu sefer itopyada indirime girmiş. Her an bitebilir erken davran. AMD Ryzen 5 1400 Soket AM4 3.2GHz 10MB Önbellek 65W 4 Çekirdek İşlemci | ITOPYA
1160 tl
Hay ağzına sağlık.Kardeşim herkes boş boş yorum atmış. R5 1400 bile önerilmiş hangi amaçla önerildiyse. Oyun için 1.nesil Ryzenler tabiri caizse ÇÖP. i3 8100 almanı tavsiye ederim. Intel 1080p oyunculuk için daha iyi. 2.nesil Ryzenler bile bu sonucu değiştiremedi. Bu arada Ryzen sistemler için çift kanal bellek zorunlu. Intel'de böyle bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.