MSI 1070 Gaming X mi, Zotac 1070 mini mi?

Bu ara da saydığınız markalar arası içinde en kalitelisi MSI. 1060 kullanıyorum O.C. Modda bile sesi duyulmayacak kadar az. Torx fan'lar ile daha da iyi ve Twin Frozer soğutma sistemi ile en serin ve saat hızlarını diğer firmalara göre yüksek tutuyorlar. Ayrıca Gaming App oldukça iyi bir uygulama. Sorun olduğunu sizden duydum. Ben şu ana kadar hiç bir problem görmedim.

Msi Armor ve asus strix 1080 test etmiş olarak söylüyorum. Yük altında msi çok ciddi fan sesi çıkarıyor (tam hıza yakın) ve 75 derece üstünde oluyor. Gaming X modelide ise 3 5 derece daha soğuk olsada ses aynı. Asus çok daha sessiz ve serin çalışıyordu. Gaming App de geçen sene güncellemelerde çok sorun yaşayan oldu. Bir çok uyum ve düzgün çalışmama sorunu dışında, Gaming X modelinde RGB'nin tüm kontrolünün kaybolması. En büyük şikayette otomatikte fan ayarının bozulması ve 80 derecede bile tek fanın dönmemesi. Bir çok kişi çözümü Gaming App'i silip Afterburner ile elle ayar yaparak buldu. MSI pazarlama kısmına Gigabyte ve Asus'tan daha çok önem versede. Asus'un modelleri daha iyi oluyor. Gigabyte'ında ucuz modelleri fiyatına göre iyi oluyor mesela Asus'ta dual modeli iyi değil ama Gigabyte'da aynı fiyattaki modeller daha iyi.

Msi Armor ve asus strix 1080 test etmiş olarak söylüyorum. Yük altında msi çok ciddi fan sesi çıkarıyor (tam hıza yakın) ve 75 derece üstünde oluyor. Gaming X modelide ise 3 5 derece daha soğuk olsada ses aynı. Asus çok daha sessiz ve serin çalışıyordu. Gaming App de geçen sene güncellemelerde çok sorun yaşayan oldu. Bir çok uyum ve düzgün çalışmama sorunu dışında, Gaming X modelinde RGB'nin tüm kontrolünün kaybolması. En büyük şikayette otomatikte fan ayarının bozulması ve 80 derecede bile tek fanın dönmemesi. Bir çok kişi çözümü Gaming App'i silip Afterburner ile elle ayar yaparak buldu. MSI pazarlama kısmına Gigabyte ve Asus'tan daha çok önem versede. Asus'un modelleri daha iyi oluyor. Gigabyte'ında ucuz modelleri fiyatına göre iyi oluyor mesela Asus'ta dual modeli iyi değil ama Gigabyte'da aynı fiyattaki modeller daha iyi.

MSI Gaming X modeli kullanıyorum. Ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. Oyunlarda ısı derecesi 70'i bulduğunu daha görmedim. Ayrıca daha fazla ses çıkarıyor demişsiniz ama testler öyle söylemiyor? Trio modelinde daha bile az ses çıkarıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_1480.PNG
    IMG_1480.PNG
    211,5 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı