MSI 144Hz Monitör Tavsiyesi

SEAT

Kilopat
Katılım
26 Haziran 2014
Mesajlar
111
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleme:
Bende bakıyorum monitör içinde MAG27CQ da karar kılmıştım fakat amazonda ki kullanıcı yorumları berbat vazgeçtim. G27C2 güzel bir monitör yorumlarıda çok iyi fakat o fiyata 1080p almak mantıksız.
 
@Gogo
GTX 1060 6GB kullanıyorum.

@Schweppes
MSI ürünleri genel olarak pahalılar. Hem set olsun hemde iyi birşeyler olsun istiyorum. Aradaki farklarını bir türlü ayırt edemedim. O yüzden sorma gereksinimi hissettim.
 
@Gogo
GTX 1060 6GB kullanıyorum.

@Schweppes
MSI ürünleri genel olarak pahalılar. Hem set olsun hemde iyi birşeyler olsun istiyorum. Aradaki farklarını bir türlü ayırt edemedim. O yüzden sorma gereksinimi hissettim.
GTX 1060 benim gözümde 1080p içindir kesinlikle 2k için önermem fakat linkteki monitörleri düşünürsek MAG27CQ özellik olarak sundukları bakımından ve 2k olmasından dolayı daha ileri dönük. İlerde 1060'ın 1 tık bile üzerine çıksanız 2k seviyesine geliyorsunuz 1080p bir monitöre yatırım yapmak mantıklı olmaz.
 
GTX 1060 Full HD Ultra 60 fps bir çok oyunda rahatlıkla alırsınız. Fakat 2K ya da daha yüksek fps almak istediğinizde sizi ne kadar mutlu eder bilemem. İllaki bunlardan birisini seçeceğim derseniz ilk sıradaki monitör tercih edilesi. Parlaklık oranı diğer muadiline göre daha yüksek.
Son karar sizin olmakla birlikte şahsi fikrim ekran kartınızı güncellerken monitör yenilemesine gitmek olurdu
 
@Lactuca Bilgisayar ekranım 17 olduğu için en azından 27 alayım diyorum.
@Schweppes İşim gereği mecbur taşınabilir bir cihaz almak zorundayım, bu yüzden bundan sonraki seçimde daha yüksek bir ekran kartı seçeceğim konusu sabit. Kullandığım makinede %20 oyun oynuyorsam %80 gene iş yapacağım o yüzden aslında çok fazlada bir beklentim yok. Fakat almışken oyun konusunda da beni mutlu etmesini istiyorum.
@Gogo 250 ile 300 arasında parlaklık çok büyük bir fark ediyor mu ? FHD VA & QHD arasında ki fark tam olarak nedir acaba ?

Not : 2. ürünü eledim. 1 ile 3 arasında gidip geliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı