Merhaba arkadaşlar, MSI 1660 Gaming X ekran kartına monitör tavsiyesine ihtiyacım var. 3500 TL bütçe var. Sync teknolojisi olan 144 Hz istiyorum ama farkı anlamazsın derseniz 75Hz de olur. Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF modeline baktım fakat G-Sync yokmuş. Onun özelliklerinde G-Sync destekleyen bir monitör bulursam hemen alacağım. Muhteşem cuma da yaklaşıyor. Düzgün bir şey denk getirmek istiyorum teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, MSI 1660 Gaming X ekran kartına monitör tavsiyesine ihtiyacım var. 3500 TL bütçe var. Sync teknolojisi olan 144 Hz istiyorum ama farkı anlamazsın derseniz 75Hz de olur. Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF modeline baktım fakat G-Sync yokmuş. Onun özelliklerinde G-Sync destekleyen bir monitör bulursam hemen alacağım. Muhteşem cuma da yaklaşıyor. Düzgün bir şey denk getirmek istiyorum teşekkürler.
Hocam teşekkür ederim listeye aldım cuma gününe kadar birine karar vericem. Daha bakınıyorum eğer denk gelirse buraya link koyarım bi bakarsın hocam teşekkür ederim tekrar.
En ucuz Iiyama G-Master G2470HSU-B1 24" 0.8 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Iiyama G-Master G2470HSU-B1 24" 0.8 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.203,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu bütçede en iyisi bu. DP kablo ile G-Sync kullanabilirsin. Bana göre tek eksisi yükseklik ayarının olmaması. Yükseklik ayarı olmasa da olur diyorsan başka monitöre bakmaya gerek bile yok.
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaşlar şu monitör nasıldır sizce sadece markası Acer olduğu için soruyorum özellikleri iyi gibi. Acer marka iyimidir 10 yıllık samsungdan geçicem o yüzden soruyorum.