MSI 2060 Gaming Z alınır mı?

Evet bu model baya güzel. QP bilişim cidden iyi çoğu parçayı ordan aldım sadece ekran kartı kaldı onuda ordan alıcam görünüşe göre.teşekkürler

3.200 tlye 2060 süper var bu ürün nasıldır uygun fiyatlı.
VGA bazlı ekran kartı hakkında pek bilgim yok ama bir tık daha ucuza mal edilen(slotundan ötürü) aynı ürün.

VGA bazlı ekran kartı hakkında pek bilgim yok ama bir tık daha ucuza mal edilen(slotundan ötürü) aynı ürün.

Bu ürünü sipariş verdim. Memnun kalırım sanırım. Bu ekran kartına
ASUS ROG Strix XG258Q 25'' 1ms 240Hz Freesync ve G-Sync Uyumlu FHD Oyuncu Monitörü Uygun mu?

Bu ürünü sipariş verdim. Memnun kalırım sanırım. Bu ekran kartına
ASUS ROG Strix XG258Q 25'' 1ms 240Hz Freesync ve G-Sync Uyumlu FHD Oyuncu Monitörü Uygun mu?
Kullanıyorum memnun kalırsın. Bence 240 Hz gerek yok 144 hz bakabilirsin.25 inç monitör yerine 27 tavsiye ederim.

144 ile 240 arası hissedilmiyor fark o yüzden gereksiz. Bir de deneyip yine güncellerim ama 240 FPS'lerde gezmeyebilir değerler. Deneyip söylerim tahminim altında kalır ama.

Anakart: tomahawk max
İşlemci: 3600x
Ram: gskill trident z neo 3600 mhz
Ekran kartı bu attığım msı 2060 super
Soğutma: nzxt kraken x62
240hz de sıkıntı olur mu?
4:3 1024x768 BlackBars Oynuyorun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı